Kızılay köy okulunda öğrencileri giydirdi

Batman Kızılay Şube Başkanlığı Kozluk ilçesine bağlı Çayhan köyünde okuyan ilk ve ortaokul öğrencilerine giyim yardımında bulundu. Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu`nun...
 

Batman Kızılay Şube Başkanlığı Kozluk ilçesine bağlı Çayhan köyünde okuyan ilk ve ortaokul öğrencilerine giyim yardımında bulundu.

  Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu`nun katıldığı programda, okulun öğrencilerine giyim ve ayakkabı yardımı yapıldı. 8 derslikli köy okulunda okuyan yaklaşık 100 öğrenciye giyim ve ayakkabı yardımı yaptıklarını dile getiren Okçu; "Kızılay Batman şubesi olarak, Batman merkez ve ilçelerinde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Hemen hemen her eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerimize kışlık giyim ve ayakkabı yardımı yapıyoruz. Bu hafta Kozluk ilçemizin Çayhan köyü Çayhan İlk ve Ortaokulu`nda yardım paketlerimizi dağıtmaya devam ettik" dedi. 

  Okul Müdürü Murat Işık ise öğrencilere yardım eden Türk Kızılay Derneği`ne teşekkür ettiklerini söyledi. Işık, "Çoğu öğrencilerimizin yapılan bu yardımlara ihtiyacı bulunuyordu. Emeği geçen başta Kızılay Batman Şube Başkanımız Davut Okçu`ya ve emeği geçen herkese şükranlarımızı iletiyoruz" diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri