ULUDERE`DE ELEKTRİK KABLOLARI YERALTINA ALINIYOR

Uludere Belediye Başkanlığı ile Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ile elektrik hatlarının yeraltına alınması için protokol imzaladı.Uludere merkez ve mahallelerinin tamamının mevcut elektrik şebekesinin yeraltına alınması...
Uludere Belediye Başkanlığı ile Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ile elektrik hatlarının yeraltına alınması için protokol imzaladı.

Uludere merkez ve mahallelerinin tamamının mevcut elektrik şebekesinin yeraltına alınması ile ilgili ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Yakınoğlu, enerji hatlarının yer altına alınmasının son derece gerekli ve yararlı bir proje olduğunu söyledi , Belediye Başkan Vekili Fatih Yakınoğlu “Uludere Belediyesi olarak olarak bu proje için DEDAŞ’a her türlü kolaylığı ve yardımı sağlayacağız. Uludere’nin ihtiyacı olan bir proje. Projenin tamamlanması ile birlikte hem arızalar minimuma indirilecek hem de kötü görüntüler ortadan kalkacak. Bu projenin uygulanması sırasında trafik akışında sıkıntı olmaması adına sürücülerimizin Cumhuriyet Caddesini Doğu-Batı yönünde, Atatürk Caddesini de Batı-Doğu yönünde (tek yönlü) kullanması düzenlemesini getirdik. Bu tip projelerde vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği sabır için teşekkür ederiz. ” Dedi.

DEDAŞ Uludere İşletme Yöneticisi Mehmet ALTÜRK de, enerji hatlarının yeraltına alınması projesinin hayata geçirilmesi adına protokolü imzaladıklarını belirterek, “Kendilerine gösterdikleri kolaylık ve desteklerden dolayı Uludere Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Şimdiden bu değerli projenin Uludereli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri