Cizre Belediyesi'nden Su Kesintisi Hakkında Güncelleme

Cizre Belediyesi ,26 Ağustos'ta başlaması planlanan 15 günlük su kesintisi yerine, 28 Ağustos'tan itibaren 3 günde bir uygulanacağı aralıklı kesintiler yapılacağını duyurdu.

Cizre Belediyesi, içme suyu arıtma tesisinin yetersizliği nedeniyle 26 Ağustos'tan itibaren 15 gün sürecek su kesintisi uygulanacağına dair bir duyuru yapmıştı. Ancak, su kesintisi ile ilgili yapılan çalışmalar doğrultusunda, belediye yönetimi ve Devlet Su İşleri (DSİ) ile yapılan görüşmeler sonucunda önemli bir güncelleme yapıldığını açıkladı.

Yeni düzenlemeye göre, su kesintisi artık 3 günde bir uygulanacak ve 28 Ağustos 2024 tarihinden itibaren aralıklarla devam edecektir. Bu kapsamda, ilçede 15 günlük bir su kesintisi uygulanması olmayacak.

Belediyenin yaptığı açıklama Şu şekilde” Su kesintisi, alınan kararla 3 günde bir uygulanacaktır. Bu çalışma, 28 Ağustos 2024 tarihinden itibaren aralıklarla devam edecektir.

İlçemizde 15 günlük bir su kesintisi söz konusu değildir. Halkımızın bu süreçte mağdur olmaması için gerekli tüm hazırlıklar yapılmıştır”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri