Cizre Mili Eğitim Müdürü Liseli öğrencilerle buluştu

Cizre İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesini ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte okullardaki eksikleri yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerin sorunlarını dinleyip bu sorunların çözmek amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Hacı Fettah Kadooğlu Anadolu Lisesi ile Yunus Emre Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Çocukların neşesi, öğretmenlerin heyecanıyla güne başlayan Müdür İke;" Eğitim yolculuğuna çıkan her bir öğrencimizin gözlerindeki umut, içindeki heyecan ve kalbindeki inanç biz eğitimcilerin çalışma azmini, üretkenliğini ve şefkatini artıran önemli bir güçtür. Bu güce olan inançla başarıya ulaşmak için sadece bireysel çaba ve gayretle değil birlik ve beraberlik ruhuyla çalışmak kıymetlidir. Bu yolda evlatlarımıza düşünmeyi, sevgiyi, saygıyı, üretmeyi ve en önemlisi insana yakışan değerleri öğreten tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri