Cizre Sınav Okulu öğrencileri Şırnak Havalimanını gezdi

Şırnak’ın Cizre ilçesinde faaliyet gösteren Sınav Okulu öğrencileri Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanını gezdi.

Cizre-İdil Karayolunun 5’inci kilometresinde bulunan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanını gezmeye giden Sınav Okulu öğrencileri Havalimanı Müdürü Şükrü Benek tarafından karşılandı.

Cizre sınav Okulu Meslek Tanıtımı kapsamında yapılan gezide öğrenciler başta hava kontrol kulesi ARFF birimi, terminal hizmetleri, emniyet birimi ve yer hizmetlerini gezip bilgi sahibi oldu. Uçakların kalkış ve inişlerinin gösterildiği gezide öğrencilere Yolcu kolaylıkları Yolcu uğurlama ve karşılama ile ilgili yapılan işlemeler gösterildi. Hava kurtarma ve Yangın ile Mücadelede(ARFF) binası ve yapılan günlük işlemler öğrencilerle paylaşıldı.

Öğrencilere yönelik yapılan bu tanıtım gezisinin öğrencilere büyük bir faydası olacağını ifade eden Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek, bu gezi öğrencilerin hem meslek hayatlarında hem de gelecekleri için yol gösterici oldu. Bu anlamda öğrencilerimizi havalimanımızda ağırlamanın sevincini ve mutluluğunu yaşadık.

Havalimanı gezisiyle çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, gezide emeği geçen herkese ve kendilerini ağırlayan Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı Müdürü Şükrü Benek’e teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri