Cizre Ve Silopi`de Tır Ve Çekicilerden 260 Bin Tl Değerinde Elektronik Beyin Çalan İki Hırsız Tutuklandı

Şırnak'ın Cizre ve Silopi İlçelerinde TIR ve Çekici Araçlarının Elektronik Beyinlerini çalan iki Hırsız Cizre Asayiş Büro Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak çıkarıldığı...
 

Şırnak’ın Cizre ve Silopi İlçelerinde TIR ve Çekici Araçlarının Elektronik Beyinlerini çalan iki Hırsız Cizre Asayiş Büro Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçesinde değeri 260 Bin TL değerinde TIR ve Çekici Araçlarından 26 adet Elektronik Beyin çalan hırsızlar Cizre Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu operasyonla yakalandı.

         Edinilen bilgilere Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde park halindeki Tır ve Çekici Araçlarının 260 bin TL değerindeki elektronik beyinleri sökülerek çalındı. Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, beyin hırsızlarını yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Operasyon Kapsamında Cizre’den 7,Silopi ilçesinden de 19 adet elektronik beyin çalınarak Gaziantep ve çevre yerlerde satıldığı tespit edildi.Cizre Asayiş ekipleri TIR ve Çekici Araçlarından 26 adet Elektronik Beyin çalan Ahmet T. (29) ve

Sedat A.’yı (23) yaptığı başarı operasyonla yakaladı.

         Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadesi alınan Ahmet T.ve Sedat A.Adliyeye sevk edildi. Adliyedeki savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkeme sevk edilen Ahmet T.ve Sedat A.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri