Cizre’de evin bahçesine yorgun mermi düştü, Aile büyük panik yaşadı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, oturdukları evin bahçesine yorgun mermi düşen aile büyük bir tedirginlik yaşarken, silah kullanılmaması için çağrıda bulundu.

Cizre’de Kale Mahallesinde İkamet eden Mehmet Caba’nın evinin bahçesine yorgun mermi düştü. Mermi bahçedeki hortuma saplanırken evde olan aile bireyleri ise büyük bir korku yaşadı.

Olay, Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalle Sakini Mehmet Caba aile bireyleri ile salonda oturdukları sırada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan mermi önce duvara sonra hortuma isabet etti.

Can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı için kendilerini çok şanslı gördüklerini ifade eden Mehmet Caba, şunları kaydetti:

"Olay sırasında yakınlarda bir düğün vardı. Merminin de orada ateşlenen silahtan çıktığını düşünüyoruz. O yüzden mutluluğu paylaşmak adına havaya ateş açanlara sesleniyorum, lütfen bunu yapmayın. Yapmayın havaya ateşlediğiniz her mermi aynı hızla bir yere düşüyor. Düştüğü yerde bir canlının ve bir insanın olduğunu unutmayalım. Kazaya sebebiyet vermemek için herhangi bir can boş yere, körü körüne aramızda ayrılmasın'' dedi.

Caba,Havaya sıkacağınız mermiye vereceğiniz parayı damada takın. Silah sıkacağınıza gelin ve damadın önünde oynayın ki ne kimsenin malını nede canını riske atmayın diye tepkisini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri