Cizre`de nehirde ayağına olta ipi dolanan Ördek`i İtfaiye Kurtardı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Dicle Nehrinde ayağına olta ipi dolanan ve suda mahsur kalan Ördek, Cizre Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Cizre'de...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde Dicle Nehrinde ayağına olta ipi dolanan ve suda mahsur kalan Ördek, Cizre Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

         Cizre’de Dicle Nehri ortasında ayağına olta ipi dolandığı için hareket edemeyen ve suyun içerisinde harekesiz bir şekilde duran Ördek, Cizre Belediyesi İtfaiye Ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu kurtarıldı.

         Cizre’de Dicle Nehri Ortasında hareketsiz bir şekilde duran Ördeği gören vatandaşlar Ördeği Mahsur kaldığı yerden kurtarmaya çalıştı. Vatandaşların kendi çabaları ile yaptığı çalışmalar sonuç vermeyince Cizre Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ve Dalgıç ekibi ayağına olta ipi takıldığı için suda mahsur kalan Ördeği kurtarmak için çalışmalara başladı.

         Cizre Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu suda mahsur kalan ördek kurtarılarak önce ayağına dolanan olta ipi çıkarıldı ardından da tedavi için veterinere götürüldü. Veteriner hekim tarafından tedavisi yapılan ördek itfaiye ekipleri tarafından doğal yaşam alanına bırakıldı.

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri