Cizre’de ve Bölgede bir ilk! 40 Dilde Tercümanlık Hizmeti

Cizre’de ve Şırnak Bölgesinde bir ilk daha yaşandı. Güneydoğu Anadolu’daki birçok şehrinde bile olmayan çevirmenlik ve danışmanlık bürosu Cizre’de açıldı.40 dilde Çeviri ve Tercümanlık Hizmeti sunan Tercümanlık bürosu halka hizmet sunmaya başladı.

Cizre’de tercümanlık hizmeti uygulamalarını kapsayan TİGRİS Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri, Tercüme Bürosu yurt içi ve yurtdışı 40'dan fazla dilde tercüme hizmeti sunuyor.

Sektörde kurumsallaşarak Türkiye genelinde bürolara, firmalara ve bireysel olarak hizmet verdiklerini belirten TİGRİS Çeviri ve Danışmanlık Hizmetleri Tercüme Bürosu sahibi ve proje sorumlusu Eşref Elçi, “Şu anda 40'dan fazla dilde, tüm dünya dillerinde tercümanlık hizmeti veriyoruz. Danışmanlık hizmetimizin yanında hem noter parçalarının hem de noter bölümlerinin gerektirmeyen Yazılım ve sözlü çeviri hizmeti uygulamalarını sürdürüyoruz” dedi.

Elçi, ”Şırnak genelinde 10 noterden 8’inde yemin zaptı olduğu için şehir içi hizmet ağının geniş olduğunu ayrıca İstanbul, Diyarbakır ve Ankara’da da tercümanlarının olduğunu söyledi.”

Elçi, Şırnak bölgesinde bu hizmetin daha önce maalesef olmadığını ve büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, Cizre’de açtığımız Danışmanlık Bürosu ile hemşerilerimiz bundan sonra evraklarını başka şehirlere göndererek 5 gün veya bir hafta işlerinin ertelenmesine gerek kalmayacak.Halkımız kendi yaşadıkları şehirde danışmanlık ve çeviri hizmetini alıp işlerini en kısa sürede tamamlayacaklardır.Bu anlamda hizmete açtığımız bu büronun başta Cizre ve Şırnak olmak üzere bölgeye hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim dedi.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri