Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı, İdil’de Nöbette Olan Sağlık Çalışanları ile Bayramlaştı

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabgatullah Anmal ve beraberindeki sendika üyeleri İdil Devlet Hastanesi’ndeki sağlık çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret edip bayramlarını kutladı.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Şırnak Şube Başkanlığı nöbet başında halka sağlık hizmeti veren ve Aile ziyareti olarak adlandırıldığı bayram ziyaretlerine İdil Devlet Hastanesindeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek devam etti.

İdil devlet hastanesinde gece gündüz demeden görev başında hastalara şifa olmak için nöbet bekleyen sağlık çalışanlarını Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkanı Sabğatullah Anmal, işyeri temsilcisi Yunus Erkek ile birlikte bayram vesilesi ile sağlık çalışanlarını görev yaptıkları birimlerinde ziyaret edip, bayramlarını kutladı.

Sağlık çalışanları olarak asil bayramı özlük hakların ödendiği ve ücret adaletsizliğin kalktığı günü bayram olarak kutlayacaklarını ifade eden Sağlık-Sen şube başkanı Sabğatullah Anmal, sağlık emekçileri çeşitli konular ve toplu sözleşme sürecinde gündeme gelinmesi beklenen konular üzerine de değerlendirmelerde bulunulduklarını belirtti.

Anmal, ziyaret vesile ile sağlık çalışanlarının güler yüzleri ile göstermiş oldukları ilgileri ve samimiyetlerinden dolayı duymuş olduğu memnuniyeti de ifade ederek sağlık çalışanlarına başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri