Silopi Kaymakamı Işıktaş, Yaya Ve Sürücülere Broşür Dağıttı

Şırnak'ın Silopi ilçe Kaymakamı Sezer Işıktaş, yaya geçitlerinde şoför ve yayalara broşür dağıtarak şoförlere uyarılarda bulundu. İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği...
 

Şırnak’ın Silopi ilçe Kaymakamı Sezer Işıktaş, yaya geçitlerinde şoför ve yayalara broşür dağıtarak şoförlere uyarılarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla başlatmış olduğu kampanya kapsamın Silopi’de etkinlik yapıldı. Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sezer Işıktaş, Silopi ilçe Emniyet Müdürü Hüseyin Doğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan ve beraberindekiler 2. Caddede bulunan yaya geçidine gelerek trafik polislerinin uygulamasına eşlik etti. Kaymakam Sezer Işıktaş burada önce yayalara daha sonra araç şoförlerine tanıtıcı broşür dağıttı. Kaymakam Işıktaş ve beraberindekiler daha sonra ipekyolu üzerindeki esnafları dolaştı. Taksici esnafıyla bir araya gelen Işıktaş, şoförlerle sohbet etti. Işıktaş daha sonra 1. cadde yaya geçidinde yapılan uygulamaya katılarak şoförlere hız yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Kaymakam Işıktaş’ın ayrılmasının ardından polis ekipleri broşür dağıtıma devam ederek vatandaşlara uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Yayaların memnuiyetle karşıladığı eylemi şoförler de can güvenliği açısından olumlu karşılandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri