Şırnak Petrol Spor yoluna dolu dizgin devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 1. Gurupta mücadele eden Şırnak Petrol Spor Ziraat Türkiye Kupasındaki erken vedanın ardından ligde fırtına gibi esmeye başladı.

Bölgesel Amatör liginin flaş ekiplerinden Şırnak Petrol Spor, Şampiyonluk parolası ile başladığı yeni futbol sezonunda oynadığı ilk üç maçta yenilgi almayarak büyük bir başarıya imza attı.

Kulüp Başkanının istifa ettiği ve büyük bir belirsizliğin olduğu Şırnak Petrol Sporda futbolcular ve teknik heyet görevlerini yapmaya devam ediyor. Oynadıkları ilk üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlik alan Kırmızı Beyazlılar puan kaybı yaşamamak ve zirve yarışından ger kalmamak için çalışmalarına sıkı bir şekilde devam ediyor.Geçtiğimiz sezon gösterdikleri mücadeleye rağmen 3.lige yükselemeyen Şırnak Petrol Sporda öncelikli hedef Şampiyonluk akabinde de 3.Lige yükselmek.

Son iki sezondan bu yana Taraftarlarla birlikte Şırnak Halkının da büyük destek verdiği Şırnak Petrol Spor, bu bilinçle çıktığı ilk maçta Yeşil Varto ile deplasmanda golsüz berabere kalırken ikinci maçta ise kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Ergani Spor maçında gol Show yaparak maçı 5-0 kazandı.Geçtiğimiz hafta sonun da deplasmanda Batman Kayra Spor ile karşılaşan Şırnak Petrol spor, ev sahibi takımı 2-0 yenerek yoluna devam etti.

İlk üç maçta 7 puan toplayan Şırnak Petrol Spor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde çıkacağı Vangölü Sportif Faaliyetler Spor maçı hazırlıklarına başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri