Şırnak Valisi Birol Ekici, Gazetecilerle Buluştu: "Şırnak’ın Eğitim Kaderini Değiştireceğiz"

Şırnak Valisi Birol Ekici, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Şırnak Valisi Birol Ekici, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Şırnak Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kahvaltıya, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Nuhoğlu katıldı.

Vali Ekici, kahvaltıda yaptığı konuşmada, Şırnak'ın eğitim seviyesinin istenilen noktada olmadığını vurgulayarak, “Şırnak’ın eğitim alanında geride kalmışlığına son vereceğiz. İl Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte, eğitimde en ileri seviyeye ulaşmak için çalışacağız” dedi. 34 yıllık kamu tecrübesiyle Şırnak’ın eğitimdeki kaderini değiştirme hedefini belirten Vali Ekici, eğitimin gelişmesi için her türlü çabanın gösterileceğini ifade etti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Bölge Müdürü Ali Nuhoğlu da katıldığı kahvaltıda,Vali Ekici'den yerel basına yönelik resmi ilan desteği talebinde bulundu.

Şırnak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, Vali Ekici’ye bu anlamlı günde gazetecileri unutmayarak bir araya getirdiği için teşekkür etti. Mir ayrıca, Şırnak’ta çalışan gazetecilerin sorunlarına da dikkat çekerek, gazetecilerin taleplerini Vali Ekici ile paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri