Şırnak Valisi Birol Ekici’den AFAD’a ziyaret

Şırnak Valisi Birol Ekici, kurum ziyaretleri kapsamında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Şırnak İl Müdürlüğünü ziyaret edip, AFAD çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Şırnak Valisi Birol Ekici, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Şırnak İl Müdürü Muzaffer İşlek’i makamında ziyaret edip, AFAD Personelleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

AFAD Şırnak İl Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette; Şırnak İli genelinde yapılan Afet Risk Azaltma Çalışmalar, Afet Farkındalık Eğitimleri, Afad Gönüllülük faaliyetleri. Cumhuriyetin 100. Yılında 100 bin kişilik Arama ve Kurtarma ordusunun yetiştirilmesi projesi, Sivil Savunma hizmetleri, SEKAPS(Seferberlik ve Kaynak Planlama Sistemi), Üniversite kampüsünde ve Çakırşöğüt Tugayı yerleşkesinde inşa edilen Depremde Arama ve Kurtarma Parkurunda yürütülen çalışmaları. AYDES(Afet Karar Destek Sistemi). Afet Konutları hak sahipliği ve Tapu işlemleri gibi kurumsal Faaliyetler hakkında AFAD Yetkilileri tarafından Şırnak Valisi Birol Ekici bilgi ve brifing verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri