Şırnak’ta 5 Ay Önce Göreve Başlayan Genç Doktor İçin Duygusal Veda

Şırnak Devlet Hastanesi’nde Haziran 2024'te göreve başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Ayşe Şimşek, tüm sağlık çalışanlarını derin üzüntüye boğan bir veda ile anıldı.

Şimşek, evinde ölü olarak bulunmasının ardından meslektaşları ve yetkililer tarafından düzenlenen bir törenle uğurlandı.

Şimşek’in arkadaşlarının durumu fark edip yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yapılan incelemelerin ardından genç doktorun cansız bedenine ulaşıldı.

Şırnak Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen otopsinin ardından, sabah saatlerinde hastane bahçesinde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene Şırnak Valisi Birol Ekici, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sait Değer, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Birlik ve hastane çalışanları katıldı. Yapılan duaların ardından Şimşek’in cenazesi, memleketi Sakarya’ya uğurlandı.

Şimşek’in haziran ayında başladığı görev sürecinde, meslektaşları ve hastane çalışanları tarafından sevilen bir isim olduğu vurgulandı. Geride bıraktığı anılarla sevenlerinin hafızasında kalacak olan genç doktor, Şırnak sağlık camiası için büyük bir kayıp olarak nitelendirildi.

5 Aylık Görevinde İz Bıraktı

Uzm. Dr. Ayşe Şimşek, Şırnak Devlet Hastanesi’ne atanmasının ardından kısa sürede hastalarının sevgisini kazanmış, mesleğine olan bağlılığıyla tanınan bir doktordu. 5 aylık görev süresi boyunca hem meslektaşları hem de hastaları tarafından takdir edilen Şimşek, sağlık alanında iz bırakan çalışmalarıyla hatırlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri