Şırnak'ta, Polislerden Çocuklar için uçurtma şenliği

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, “Yarının Parlayan Yıldızları” projesi kapsamında 200 öğrenciye unutulmaz bir sürpriz yaptı.

"Gökyüzünü Hep Birlikte Şenlendirelim" sloganıyla düzenlenen uçurtma şenliği, çocuklar ve polislerin katılımıyla keyifli anlara sahne oldu.

Etkinlikte Şırnak İl Emniyet Müdürü Serdar Büyükleblebici ve polis ekipleri, çocuklarla birebir ilgilenerek uçurtmalarını yapmalarına yardımcı oldu. Ayrıca palyaço gösterileri, yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar gönüllerince eğlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Başkomiser Aslıhan Yılmaz, “Yarının Parlayan Yıldızları” projesiyle suça karışmış veya karışma riski taşıyan, sosyal dışlanmaya maruz kalmış, ekonomik olarak zor durumda olan çocukları topluma kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Yılmaz, Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hayata geçirilen proje ile polis-halk ilişkilerini güçlendirmeyi, çocuklara polis sevgisini aşılamayı amaçladıklarını söyledi.Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, polislerle keyifli vakit geçirirken, yüz boyama ve parkurlarda eğlence dolu anlar yaşadılar. Şenliğe Şırnak İl Emniyet Müdür Yardımcısı Emine Akbaş, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Yılmaz İpek, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri