Vali Ekici, Milli Boksörün maçını Cizre’de vatandaşlarla dev ekrandan izledi

Şırnak Valisi Birol Ekici,Milli Boksör Nurselen Yalgettekin’in U-22 Avrupa Boks Şampiyonasındaki Final Müsabakasını Cizre’de vatandaşlarla dev ekrandan izledi. Vali Ekici,Yalgettekin’in Şampiyonluğu sonrası büyük bir sevinç yaşadı.

Cizre’de yaşan Milli Boksör Nurselen Yalgettekin’in Bulgaristan’ın Sofya kentinde oynadığı Avrupa Boks Şampiyonası Final müsabakası Cizre Gençlik Merkezinde kurulan dev ekrandan izlendi.

Şırnak Valisi Birol Ekici,Nurselen Yalgettek’in U-22 Avrupa Boks Şampiyonluğu müsabakasını Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, İl ve İlçe Emniyet Müdürü, Cizre TSO Başkanı Ömer Faruk Yıldırım, Yalgettekin’in ailesi ve Cizreli vatandaşlarla birlikte gençlik merkezinde kurulan dev ekrandan izledi.

Müsabaka öncesinde gençlik merkezine gelen Vali Ekici ve Beraberindeki protokol üyeleri Yalgettek’in Anne Babası ile sohbet etti ve böyle başarılı bir evlat yetiştirdikleri içinde tebrik etti.Milli Boksör Yalgettekin’in Final maçını büyük bir heyecanla izleyen Vali Ekici, Milli Sporcunun Avrupa Şampiyonu olmasını ayakta alkışladı ve ailesi ile birlikte tebrikleri kabul etti.

Müsabaka sonunda Vali Ekici ve Kaymakam Baycar, Yalgettekin’in ailesini tebrik ettikten sonra gençlik merkezinden ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri