Silopi Belediyesi Parke Taşı Çalışmalarına Devam Ediyor

Silopi Belediyesi Parke Taşı Çalışmalarına Devam Ediyor
Silopi Belediyesi, ilçe merkezindeki ara sokaklardaki parke taşı döşeme işleri devam ediyor. İlçe merkezinde yürütülen alt yapı çalışmalarının sona erdiği alanlar da üst yapı çalışmaları...
Silopi Belediyesi, ilçe merkezindeki ara sokaklardaki parke taşı döşeme işleri devam ediyor. İlçe merkezinde yürütülen alt yapı çalışmalarının sona erdiği alanlar da üst yapı çalışmaları başladı.

Asfalt ekipleri tarafından ilçe merkezimizdeki ana caddelere asfalt döküm işleri devam ederken, asfalt makinesinin girmediği sokaklara ise kilitli parke taşı döşeniyor. İmalatı tamamen Silopi Belediyesine bağlı parke taşı fabrikasında üretilen kilitli parke taşlarını ekipler tarafından ara sokaklara döşeniyor. Fen İşleri Müdürü Mehmet Şirin Saygıdar çalışma alanlarını denetleyerek, personellerden çalışma hakkında bilgi aldı.

Ayrıca Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaş, çalışmaların hızlanması ve bitmesi hususunda personellere talimat verdi. Silopi Belediyesi ilçe merkezimizde kilitli parke taşı ve sıcak asfaltın dökülmediği cadde ya da sokak kalmayacak.

SU ARIZA İŞLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Silopi Belediyesi Su Birimine bağlı ekipler bağlantı noktalarında yaşanan sıkıntıları gideriyor.

Alt yapı borularının döşendiği alanlar da meydana gelen arızaları Silopi Belediyesi ekipleri gideriyor. Karşıyaka Mahallesi 52’inci cadde de meydana gelen arızaların bakım ve onarımları yapıldı. Alt yapı çalışmalarının bitmesinden dolayı dökülen asfalttan zarar gören boruların tamiratı yapıldı. Silopi  Belediyesi Ekipleri yoğun bir şekilde su testlerini yaparken, bazı bölgelerde tespit edilen çatlama vb arızalar gideriliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.