SİLOPİ ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANINDAN ŞOK İDDİALAR!

SİLOPİ ENGELLİLER DERNEĞİ BAŞKANINDAN ŞOK İDDİALAR!
Silopi Engellileri Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği başkanı Abdullah Süer, Cizre Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne bağlı ekiplerin engellilere karşı keyfi muamele gösterdiklerini iddia...
Silopi Engellileri Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği başkanı Abdullah Süer, Cizre Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne bağlı ekiplerin engellilere karşı keyfi muamele gösterdiklerini iddia ederek “Hukuksuzluk Var’’ diyerek tepkisini dile getirdi.

         “Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri Silopi’deki engelli kardeşlerimize keyfi muamele yapmaktadır’’ diyen Silopi Engellileri Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği başkanı Abdullah Süer tepkisini kendisine ait sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında ‘HUKUKSUZLUK VAR’ başlığı ile paylaştı.

         Silopi Engellileri Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği başkanı Süer, şahsi sayfasındaki paylaşımda; Hukuksuzluk Var!

         Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekipleri Silopi’deki engelli kardeşlerimize keyfi muamele yapmaktadır. Engelli ve yatalak hastalarımız içerisinde yıllardır maaş alanların maaşları kurum çalışanlarınca iptal edilmektedir. Ayrıca engeli ne olursa olsun yüzdeliğine bakılmaksızın istedikleri kişileri maaşa bağlamaktadırlar. Ben Silopi Engelli Derneği başkanı Abdullah Süer olarak bu hukuksuzluğun karşısındayım. Hiç kimse bir engellinin maaşını keyfi olarak kesemez. Maaşı kesilen engellilerimiz yıllardır devletten maaş almakta ve durumları ortadır. Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünden gönderilen ekipteki kişilerin keyfi işlemi ile bu maaşların kesilmesi vicdanlarımızı yaralamaktadır. Ayrıca yıllardır maaş alan ve yatalak durumdaki hastalarımızın bu şekilde maaşlarının kesilmesi bu kişileri aşağılamakta ve sanki yıllardır devleti dolandırmışlar algısı oluşturmaktadır. Oysaki bu kişileri yerinde gören herkes Cizre Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ekiplerinin keyfi muamelesini görecektir. Bu engelli insanlarımızın rencide olunmaması adına videolarını paylaşmadım. Bu sorun yetkili kurum tarafından çözülmediği takdirde konu en üst düzeye kadar götürülecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.