SİLOPİ`DE 2 ÇOCUK BABASI AFRİN`E GİTMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

SİLOPİ`DE 2 ÇOCUK BABASI AFRİN`E GİTMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ
Şırnak’ın Silopi ilçesinde yaşayan Hasan Kanıt adlı vatandaş Afrin’de teröristler ile mücadele eden güvenlik güçleri ile birlikte savaşmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.Silopi’de elektrik işleri ile uğraşan...
 

Şırnak’ın Silopi ilçesinde yaşayan Hasan Kanıt adlı vatandaş Afrin’de teröristler ile mücadele eden güvenlik güçleri ile birlikte savaşmak için askerlik şubesine dilekçe verdi.

Silopi’de elektrik işleri ile uğraşan 2 çocuk babası Hasan Kanıt Afrin’de teröristler ile mücadele etmek için askerlik şubesine dilekçe ile müracaatta bulundu. Askeriliğini 4 yıl önce tamamlayan Kanıt kendisine ön saflarda yer alması için öncelik tanınmasını istedi. 

Kanıt, “Afrin’de başlatılmış olan operasyonda askerlerimize ve polislerimize destekte bulunmak için gönüllü askerlik başvurumuzu yaptık. İnşallah bize öncelik verirler askerlerimiz ile ön saflarda öncelik verirler. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Bende vatanım için ön saflarda ölmek için başvurumu yaptım. Askerliğimi bitirdim. İki tane çocuğumda var. Onların daha rahat bir ortamda yaşaması için devletimle beraber teröristlere karşı mücadele etmek istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.