SİLOPİ`DE 250 ÖĞRENCİYE TEST KİTABI DAĞITILDI

SİLOPİ`DE 250 ÖĞRENCİYE TEST KİTABI DAĞITILDI
Cizre Mobil Gençlik Merkezi Bilim Kervanı Silopi’de eğitim-öğretim gören 250 lise öğrencisine test kitabı dağıttı.Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Cizre Mobil Gençlik merkezi Bilim Kervanı, Silopi Anadolu İmam Hatip...
 

Cizre Mobil Gençlik Merkezi Bilim Kervanı Silopi’de eğitim-öğretim gören 250 lise öğrencisine test kitabı dağıttı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Cizre Mobil Gençlik merkezi Bilim Kervanı, Silopi Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Silopi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerinin eğitimlerine destek amacıyla 250 adet test kitabını öğrencilere dağıttı.

Kitap dağıtımının ardından açıklamada bulunan Silopi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zahir Kocaman, bu tür yardımların öğrencilerin eğitimine katkıda bulunacağını söyledi.

Öğrencilere kitap desteğinde bulunan Cizre Mobil Gençlik Merkezi Bilim Kervanı görevlilerine teşekkür eden Kocaman, “Bugün okulumuz Anadolu İmam Hatip Lisesinde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Cizre Mobil Gençlik Merkezinin Bilim Kervanından, ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap dağıtımı için arkadaşlar geldi. Arkadaşlarımız kitapları 250 ihtiyaç sahibi öğrenciye dağıttı. Bu çerçevede biz Mobil gençlik merkezine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.