SİLOPİ`DE BAYRAM ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU BAŞLADI

SİLOPİ`DE BAYRAM ALIŞVERİŞ YOĞUNLUĞU BAŞLADI
Ramazan Bayramı'na günler kala çarşı-pazara alışverişe çıkan Silopililer, esnafın yüzünü güldürüyor. Ramazan Bayramı`na 10 gün kala Silopi'nin birçok...
 

Ramazan Bayramı’na günler kala çarşı-pazara alışverişe çıkan Silopililer, esnafın yüzünü güldürüyor.

Ramazan Bayramı`na 10 gün kala Silopi’nin birçok cadde ve sokaklarında hareketlilik başladı. Bayram öncesi alış verişe çıkan vatandaşlar, esnafın yüzünü güldürdü.

Yoğunluk yüzünden dar Sokak’ta yürümek imkânsız hale gelirken, bazı tezgâhların önünde ise uzun kuyruklar oluştu. Özellikle indirimli ürünlere rağbet gösteren vatandaşlar, sezon ürünlerine de oldukça ilgi gösterdi. Yüzde 50`ye varan indirimleri gören vatandaşlar, uygun fiyatlarla bayram alışverişi yapmanın tadını çıkardı

 Aylardır bu günü beklediklerini söyleyen bazı esnaflar, satışlardan memnun olduklarını dile getirerek, fiyatlarda geçen yıla göre herhangi bir artış olmadığını vurguladı.

Alışveriş yapan vatandaşlardan Hidayet Demir ise, “Mübarek Ramazan ayı bitiyor. Kutsal bayramımız geliyor.. Bizde adettir, evimizde olsun olmasın yine alıyoruz. Yeter ki evimizde eksik bir şey olmasın, misafirlerimize mahcup olmayalım. Geleneklerimiz ve göreneklerimize göre hareket ediyoruz. Bayram bizim için önemlidir. Dostumuzu akrabalarımızı görürüz. Onlara en iyi ikramları yaparız, severiz ve sevindiririz. Ramazan ayımız güzel geçiyor inşallah güzel bir bayram ile süsleyeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.