SİLOPİ`DE CADDELERE HIZ ÖNLEYİCİ YERLEŞTİRİLDİ

SİLOPİ`DE CADDELERE HIZ ÖNLEYİCİ YERLEŞTİRİLDİ
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde kararname kararı ile Kaymakam Sezer Işıktaş’ın Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü Silopi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından vatandaşların ve öğrencilerin can güvenliği...
 

İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde kararname kararı ile Kaymakam Sezer Işıktaş’ın Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğü Silopi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından vatandaşların ve öğrencilerin can güvenliği açısından işlek cadde ve sokaklara hız kesici engeller yerleştirildi.

Silopi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından ilçe genelinde Trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yer alan cadde ve sokaklarda ve okul önlerine konulacak hız kesicilerle hem vatandaşların hem de öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. Belediye Başkanlığından alınan bilgilere gore Vatandaşların ve öğrencilerin trafik sorunu yaşamamaları için bu çalışmaların yapıldığı.Trafik akışını rahatlatmak ve öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde giriş çıkışlarını sağlamak, bununla birlikte olabilecek trafik kazalarının da önüne geçmek amacıyla gerekli çalışmaların devam edeceği”belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.