SİLOPİ`DE GÖREVLİ GAZETECİLERDEN BELEDİYE BAŞKANI IŞIKTAŞ`A ZİYARET

SİLOPİ`DE GÖREVLİ GAZETECİLERDEN BELEDİYE BAŞKANI IŞIKTAŞ`A ZİYARET
Silopi’de basın ve yayın görevini yürüten muhabir/gazeteciler, Silopi İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Dr. Sezer Işıktaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam ve...
Silopi’de basın ve yayın görevini yürüten muhabir/gazeteciler, Silopi İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliğine atanan Dr. Sezer Işıktaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr. Sezer Işıktaş ziyaretten memnun kaldığını belirtti.

İçişleri bakanlığınca Silopi Kaymakamlığında görevlendirilen Dr. Sezer Işıktaş, görevine başlamasından ötürü basın mensuplarını kabul etti. İlçe de muhabir/gazeteci mesleğini yürüten basın mensupları Dr Işıktaş’ı makamında ziyaret etti. Dr. Işıktaş, ilçenin genel durumu hakkında basın mensuplarından bilgi aldı. Silopi de muhabir/gazetecilik mesleğini yürüten basın mensupları da Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Sezer Işıktaş’a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dr. Işıktaş da yapılan ziyaretten memnun kaldığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.