SIRÂT İNSANİ YARDIM PLATFORMUNDAN ULUDERELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

SIRÂT İNSANİ YARDIM PLATFORMUNDAN ULUDERELİ ÖĞRENCİLERE YARDIM
Sırât İnsani Yardım Platformu Yöneticileri Şırnak’ın Uludere İlçesi Ortaköy ilk/ortaokulundaki öğrencilere kışlık kıyafet ve ayakkabı dağıttı.Sırât İnsani Yardım Platformu Yöneticileri Uludere İlçesi Ortaköy...
 Sırât İnsani Yardım Platformu Yöneticileri Şırnak’ın Uludere İlçesi Ortaköy ilk/ortaokulundaki öğrencilere kışlık kıyafet ve ayakkabı dağıttı.

Sırât İnsani Yardım Platformu Yöneticileri Uludere İlçesi Ortaköy İlk/Ortaokulundaki öğrencilere kışlık kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu.Şırnak’a gelen Sırât İnsani Yardım Platformu Başkanı Haydar Göksoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz İçmeli, Yasir Oruç ve Selim Demirhan Uludere İlçesinde bulunan Ortaköy Beldesine geçerek Ortaköy İlk/Ortaokulundaki öğrenciler ile bir araya geldi.

Faaliyet kapsamında Ortaköy İlk/Ortaokulunda eğitim gören 187 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık mont, bot, atkı, bere ve pantolon yardımı yapan Sırât İnsani Yardım Platformu heyeti, öğrenciler ile yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapmış oldukları yardım ve Şırnak’a göstermiş oldukları hassasiyet için Sırât İnsani Yardım Platformu Yöneticilerine teşekkür eden Vali AKTAŞ, heyeti makamında misafir ederek hediye takdim etti.

Heyet daha sonra ziyaretlerini tamamlayarak Şırnak’tan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.