ŞIRNAK BELEDİYESİ KENT MERKEZİNİ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ŞIRNAK BELEDİYESİ KENT MERKEZİNİ İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Şırnak belediyesi tarafından başlatılan kent merkezini iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yol yapım çalışmalarına devam eden Şırnak Belediye Başkanlığı, alt yapı çalışmaları tamamlanan...
Şırnak belediyesi tarafından başlatılan kent merkezini iyileştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yol yapım çalışmalarına devam eden Şırnak Belediye Başkanlığı, alt yapı çalışmaları tamamlanan İsmetpaşa Mahallesinde, yol yapım ve sağlıklaştırma çalışmaları kapsamında, mahallenin ara sokaklarını asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

 Asfaltlama sezonunun başlamasıyla çalışmalarına hız kazandıran Şırnak Belediyes, şehir içinde yapılmamış yol, girilmemiş sokak bırakmayacak şekilde asfaltlama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Kaldırım ve Refüjler Boyanarak Estetik Bir Görünüme Kavuşturuluyor

Yaz aylarıyla birlikte çalışmalarına hız kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü, kış aylarında yıpranan ve boyaları deforme olan kaldırımları boyayarak estetik bir görüntüye kavuşturuyor. Şehir estetiğine katkı sunmak ve caddelere güzel görünüm kazandırmak için başlatılan çalışma ile birlikte, sarı ve beyaz renklere boyanan kaldırım ve refüjler artık daha renkli.

         Ana cadde ve sokakların daha güzel görünmesi için başlatılan boya çalışmaları, şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.