ŞIRNAK CİZRE`DE AİLELER EVLERİNE KAVUŞUYOR

ŞIRNAK CİZRE`DE AİLELER EVLERİNE KAVUŞUYOR
Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütünün verdiği zararlar nedeniyle yıkılan evlerin ilk etabı tamamlandı.Cizre’de evleri yıkılan aileler için yaptırılan toplam 5 Etap 3087 konuttan ilk etapta yapımı tamamlanan...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütünün verdiği zararlar nedeniyle yıkılan evlerin ilk etabı tamamlandı.

Cizre’de evleri yıkılan aileler için yaptırılan toplam 5 Etap 3087 konuttan ilk etapta yapımı tamamlanan 1. Etap Toki Dirsekli konutlarından 401 konutun 188 tanesi 84 hak sahibine teslim edilmek üzere kura çekimi yapıldı.

Cizre Çevre Şehircilik Kentsel Dönüşüm irtibat ofisinde yapılan kura çekimine Belediye Başkanı ve Kaymakam Faik ARICAN, Çevre ve Şehircilik müdürlüğü görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Faik ARICAN, konutların hayırlı olmasını dileyerek, " Toki konutlarımızdaki 5 etaptan oluşan 3087 konutumuz tamamlandığında inşallah vatandaşlarımıza teslim edeceğiz. 3087 konut, 200 e yakın işyeri, camilerimiz ve taziye evlerimiz var çok güzel oldu sizlerde inşallah güle güle kullanın oturun. İlk tören olduğu için İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı olarak bulunmak arzu ettim. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız gerçekten Toki konutlarına büyük bir önem verdi. Yepyeni şehirler oluştu orda kalmaya başladığınızda göreceksiniz. Tabi belediye hizmetlerimizi de orda yürütüyoruz su ve kanalizasyon işlemleri devam ediyor Toki 1. etap konutlarında tamamlanmış aşamada, tekrardan konutlarınız hayırlı olsun güle güle oturun" diye konuştu.

Kura çekimine yakınlarıyla katılan aileler, yeni ve modern eve kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Aileler, kendilerine bu imkânı sunan yetkililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.