Şırnak Gençlik Merkezi`ne Yoğun İlgi

Şırnak Gençlik Merkezi`ne Yoğun İlgi
Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Şırnak Belediyesi Gençlik merkezi ile ortaklaşa yürütülen Dini İlimler Atölyesine katılan öğrenciler...
 

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Şırnak Belediyesi Gençlik merkezi ile ortaklaşa yürütülen Dini İlimler Atölyesine katılan öğrenciler Spor Kulübünden faydalanarak Basketbol Antrenmanlarına katılıyorlar.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi ve Şırnak Belediyesi ile ortaklaşa yürüttülen Gençlik Merkezi üyelerine yönelik Dini İlimler Atölyesi kapsamında Kur`an-ı Kerim eğitimine katılan gençler, Spor Kulübünden faydalanarak Basketbol Antrenmanlarına katılıyorlar.

Şırnak’ta gençlerin vazgeçilmez adresi olan Gençlik Merkezi, dolup taşıyor. Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi, yaz ayları olması nedeniyle gençleri yoğun bir şekilde ağırlıyor.

Piyanodan dramaya, yağlı boya resimden filografiye, dil eğitiminden bilişim teknolojisine kadar 23 farklı branşta uzman eğitmenler tarafından tamamen ücretsiz eğitimlerin verildiği gençlik merkezinde, 550’ye yakın kayıtlı üye modern bir yerleşkede, kaliteli eğitim alma fırsatı buluyor.

Üye sayısının her geçen gün arttığı Gençlik Merkezi içerisinde; müzik ve ritim odası, dans, drama ve tiyatro salonu, kütüphane, bilgisayar sınıfı, oyun salonu, bay, bayan spor merkezi ve çok amaçlı dersliklerin yanı sıra keyifli sohbetlerin yapıldığı, kalıcı arkadaşlıkların temellerinin atıldığı bir adres. 7-29 yaş aralığındaki tüm bireylere hiç bir ücret ödemeden hizmet veren merkeze kayıtlar ise devam ediyor.

Basketbol Antrenörü Murat Tekinalp, “Şırnak Şırnak’ta her fırsatta bu gibi tesislere ihtiyacımız var. Gençlerimizi televizyon karşısından kaldırmak, cep telefonlarından uzaklaştırmak, kahve köşelerinden kurtarmak onları spora, hobi kurslarına, okumaya ve her şeyden önemlisi sosyalleştirerek sağlıklı arkadaşlıklar kurmalarına vesile olabilirsek en büyük görevimizi yapmış oluruz. Ülkemizin aydınlık yarınları için, iyi eğitim almış genç beyinlere ihtiyacımız var” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.