ŞIRNAK SİLOPİDE ÖĞRENCİLER AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN FİDAN DİKTİ

ŞIRNAK SİLOPİDE ÖĞRENCİLER AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN FİDAN DİKTİ
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Afrin’de şehit olan askerler için öğrenciler fidan dikti.Silopi İstiklal İlk ve Ortaokulu bahçesinde Afrin şehitleri için öğretmen ve öğrenciler birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Kazma ve...
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Afrin’de şehit olan askerler için öğrenciler fidan dikti.

Silopi İstiklal İlk ve Ortaokulu bahçesinde Afrin şehitleri için öğretmen ve öğrenciler birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Kazma ve kürekler ile toprağı kazan öğrenciler fidanları hep birlikte toprakla birleştirerek suladı. Milli birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğu etkinlikte her sınıf bir fidanın bakımını üstlendi.

Öğrenciler Afrin’de şehit olan Mehmetçikler için fidanları diktiklerini ve fidanları kahraman savaşan askerler ile birlikte sulamayı umut ettiklerini söyledi.

İstiklal İlk ve Ortaokulu Müdürü Özhan Özyer, “hepimizin bildiği gibi Zeytin dalı harekatı mazlumlara bir ses ülkemizi bölmek isteyenlere karşı bir ders niteliğinde olmuştur. Bizlerde bu kutlu yolda bir adım atabilmek amacıyla çocuklarımızın milli birincine manevi duygularına canlı tutmak amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Şehit anneleri ve şehit babaları üzülmesinler. Çocukları ölmemiştir yaşamaktadırlar. Bir okulda bir kütüphanede bir fidanda ve en önemlisi de çocuklarımızın kalplerinde yaşamaktadırlar ve yaşamada devam edeceklerdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.