ŞIRNAK VALİSİ MEHMET AKTAŞ CİZRE OSB`Yİ ZİYARET ETTİ

ŞIRNAK VALİSİ MEHMET AKTAŞ CİZRE OSB`Yİ ZİYARET ETTİ
Şırnak Valisi Mehmet Aktaş Cizre İsmail Ebul-İz Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve OSB’de bulunan firma ve fabrikaların yöneticileriyle...
Şırnak Valisi Mehmet Aktaş Cizre İsmail Ebul-İz Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek, Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, Cizre TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çağlı ve OSB’de bulunan firma ve fabrikaların yöneticileriyle istişare toplantısı yaptı.

Cizre OSB’yi ziyaret eden Şırnak Valisi  Mehmet Aktaş’ı Cizre Kaymakamı Faik Arıcan, TSO Başkanı Süleyman Çağlı TSO Meclis Başkanı Abdurrezzak Salgut, Özel İdare Müdürü  Ahmet Ebem ve OSB’deki üretim tesisi işletmecileri karşıladı.

OSB’de bir dizi temaslarda bulunan Vali Aktaş, ilk olarak bu sene eğitime  açılan C.O.S.B Bilim teknik kolejinde istişare toplantısı yaptı. Yapılan toplantıda TSO başkanı Süleyman Çağlı, OSB’nin gelişimi ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında desteklerinden ötürü OSB’deki yatırımcılar adına Vali Aktaş’a teşekkür ederek OSB’nin sorunları ve çözüm önerileri sundu.

Toplantıda Vali Aktaş, OSB’de yaşanan bir takım sorunların bir-iki ay içerisinde halledileceğini söyledi.  Vali Aktaş ve beraberindeki heyet daha sonra OSB’deki Üretim tesislerini ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.