ŞIRNAKLI İŞADAMLARI HALK BANK`IN İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

ŞIRNAKLI İŞADAMLARI HALK BANK`IN İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ
Şırnaklı işadamları ve esnaflar Halk Bankası yönetim kurulu başkanlığı tarafından Cizre'de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Halk Bankasının...
 

Şırnaklı işadamları ve esnaflar Halk Bankası yönetim kurulu başkanlığı tarafından Cizre’de düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

         Halk Bankasının “Ramazan Buluşmalar” kapsamında Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlemiş olduğu iftar programında Şırnak’ın ekonomisinde büyük bir rol oynayan işadamları ve esnaflar biraraya geldi.

         Konak Mahallesi Silopi yolu üzerinde bulunan Divan Otelinde düzenlenen iftar programına Şırnak Valisi Mehmet Aktaş,Cizre Kaymakamı Faik Arıcan,Cizre İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız,Ak Parti İl Başkanı Halil İbrahim Erkan,Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş,Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç,Taşar Medya ve Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı İdris Mir,İşadamları ve esnaflar katıldı.

         Şırnak’ın İş Dünyasına yönelik organize edilen iftar programında konuşan Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil,Ramazan ayı boyunca çeşitli illerde devam eden ramazan buluşmaları kapsamında bugünde Şırnak’tayız. Orucumuzu burada açmak bizim için büyük bir zevk ve onur olacak. Bu vesile ile davetimize katılarak bizi onurlandırdığınız için hepinize tek tek teşekkürlerimi arz ediyorum “dedi.

         Şırnak ili ve ilçelerinde üç şube ve 37 çalışan ile Şırnak Halkına hizmet verdiklerine vurgu yapan Recep Süleyman Özdil;”Ülkemizin en doğusunda bulunan ve çok güzel bir şehir olan Şırnak’ta sizinle olmaktan gurur duyuyorum. Üzülerek belirtmek isterim ki Şırnak henüz gerçek değerine ulaşmış değil. Şırnakı hak ettiği ekonomik değere kavuşturabilmek için biz Halk Bank olarak sizlerle esnaf ve sanayicilerimizin yanında finansal ihtiyaçlarınızı uygun koşullarda sağlanabilmesine büyük önem veriyoruz. Ramazan buluşmalarının önemli bir parçası da çocuklardır. Bu yıl” Çocuklar ister, Halk Bank Yapar” etkinliği kapsamında yurdumuzun farklı bölgelerinde köy okullarına gidiyoruz. Bugünde Şırnak iftarımız kapsamında Cizre Zoran Köyü okulundaki 136 çocuğumuza erken bayram ve karne hediyesi olarak bisiklet armağan ettik. Dünyada bir çocuğu sevindirmenin en güzel duygu olduğunu bugün o çocukların yüzündeki mutluluktan bir kez daha gördük. Paydaşlarımızla olmaya büyük önem verdiğimiz bu yıl toplamda 11 ilimizde iftar programı düzenleme planı ile sizin gibi paydaşlarımızla bir araya geliyoruz. Ramazan ayı boyunca Rize, Elazığ, Diyarbakır, Mardin, Malatya, Şanlıurfa ve Hatay gibi farklı bölgelerde yer alan bu etkinlikler kapsamında yaklaşık yirmi bin kilometre yol yapacak. Farklı il ve bölgelerdeki binlerce müşterimizle buluşacağız.

         1938 yılındaki kuruluşundan bu yana esnafın, sanatkârın ve Kobi’nin destekçisi olarak ismini taşımaktan gurur duyduğumuz Halkımıza layık olmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bankamıza duyduğunuz güven ve müşterilerimizin talep ve beklentilerine yanıt verebilmek için büyük bir özveri ve tutku ile çalışıyoruz. Bunu yaparken de en büyük gücü veren Milletimizin hiçbir dönemde kendisine yapılan hizmeti göz ardı etmediğini ve müşterilerimizin bankamızı her daim hakketiği konuma taşıdığını bilmenizdir.

         Özdil,”Bize sabırlı ve iyi bir insan olmanın erdemini tekrar hatırlatacak olan bu mübarek ayın sonunda yaşayacağımız bayramı şimdiden kutlar; Ülkemizden birliğin, barışın ve istikrarın bundan sonrada her alanda devam etmesini diliyorum” dedi.

Halk Bankasının Şırnak’ta yapmış olduğu bu güzel etkinlikten dolayı Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ise,Ramazan ayı sevginin, saygının, dayanışmanın, paylaşmanın, anlamanın, hoşgörünün, kucaklaşmanın ayı. Bu ay ülkemizde Allaha Şükür gerçekten coşku ve heyecan ile idrak ediliyor. Bu yılda ülkemiz genelinde olduğu gibi Şırnak’ta da huzurla güven içerisinde bu ayı idrak ediyoruz. Ramazan ve Kulluk vazifemizi yapıyoruz ve bunun yanında yine birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirecek daha da yükseklere çıkaracak bir duruş sergiliyoruz millet olarak.Bunun bir parçası olarak halk bankamızın ülkemizin bir çok yerinde olduğu gibi Şırnak’ımızda da  böyle bir etkinlik yapması bizi son derece mutlu etmiştir “dedi.

Vali Aktaş,Halk bankamız ve saygıdeğer yönetim kurulu başkanımız sadece bu tür iftar programları ile yetinmiyorlar.Özellikle Cizre’miz üzerinde İstanbul’dan buraya bir kardeşlik köprüsü kurarak çok daha geniş,çok daha kapsayıcı bir yardımlaşma anlayışı içerisinde ilimizle ve Cizre’mizle ilgileniyorlar.Bu anlamda köy çocuklarımıza,ilimize ve ilçelerimize göstermiş oldukları ilgi ve duyarlılıktan dolayı Halk Bank Yönetim Kurulu Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.