Şırnak`ta, Bağımlılıkla Mücadale Semineri Verildi

Şırnak`ta, Bağımlılıkla Mücadale Semineri Verildi
Yeşilay Cemiyeti, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda “Bağımlılıkla Mücadelede Bireyin Yeri ve önemi” konulu konferans düzenledi. Toplantıya Muhtarlar, STK Temsilcileri, Ticaret ev...
 

Yeşilay Cemiyeti, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda “Bağımlılıkla Mücadelede Bireyin Yeri ve önemi” konulu konferans düzenledi.

Toplantıya Muhtarlar, STK Temsilcileri, Ticaret ev Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Geliş, Meclis Başkanı Sıddık Basan, Meclis üyeleri ve Kadın girişimciler katıldı.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gençlere yönelik seminerde, tütün, alkol, uyuşturucu madde, kumar ve teknoloji bağımlılığı konularında bilgilendirme yapıldı.

Yeşilay Şırnak Şube Başkanı Turgay Birlik, burada yaptığı konuşmada, bağımlılığın tüm dünyada bir sorun olduğunu ve seminerlerin bağımlılıkla mücadelede çok etkili olduğunu belirtti.

Resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa bağımlılıkla mücadele etmek için çalıştıklarını ifade eden Birlik, "Şartlar el verdiği zaman Bobby Dixon`u inşallah ikinci konferansta halkımızın huzuruna çıkaracağız. Yeşilay gönüllüsü ve Zümrüdüanka Ödüllü Bobby Dixon Ali Muhammed burada gençlere bağımlılıkla mücadele konusunda seminer verecek." dedi.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş; Yeşilay’ın düzenlediği bağımlılık ile mücadele toplantısına katılarak katılımcılara ve gençlere “Bağımlı Olma Özgür Ol” tavsiyesin de bulundu. Toplumun en zor, en hayati, en önemli mevzusu şüpesizki bağımlılıktır. Bundan kurtulmak ve toplumu bundan uzak tutmak için topyekun bir şekilde çalışmasak başarılı olmamız mümkün değildir. Tabiatı ile ülkemizde olduğu gibi memleketimizde de en önemli sorunlardan bir tanesi bağımlılıkla mücadeledir.Genç kardeşlerimin bu konuda daha duyarlı ve dikkatli olmalarını bu beladan uzak durmalarını canı gönülden istemekteyiz.Bu tür ortamlardan kendilerini sakınmaları en büyük temennimizdir.

Başkan Geliş; Bu anlamlı ve güzel konferansları düzenleyen Yeşilay Cemiyet Başkanı Turgay Birlik ve ekibine teşekkür etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.