ŞIRNAK`TA BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM HEYECANI

ŞIRNAK`TA BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM HEYECANI
Ak Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında Şırnak`a gelen Başbakan Binali Yıldırım`ı vatandaşlar heyecanla bekledi. 24 Haziran'da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Şırnak`a...
 

Ak Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında Şırnak`a gelen Başbakan Binali Yıldırım`ı vatandaşlar heyecanla bekledi.

24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Şırnak`a gelen Başbakan Yıldırım`ın halka hitap etmesinin beklendiği Şırnak Adliyesi yanındaki alanda platform kuruldu.

Çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Şırnak İl Başkanı İbrahim Halil Erkan, Şırnak`ta Başbakanı misafir edeceklerini, bundan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, kendisini coşkulu şekilde karşılamak için bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

İl Başkanı Erkan; “Şırnak merkez, ilçeler, belde ve köylerden büyük bir katılımın olacağını bekliyoruz. Şu anda miting alanında çalışmalarımız tamamlandı. Türkiye Başbakanını Şırnak’ta ağırlayacağız. Devlet büyüklerini de layıkıyla ağırlamanın da bereketi olacağına inanıyoruz. Şırnak halkı geride bıraktığı son 3 yıldan sonra gerçek manada devletine ve milletine daha bağlı bir toplum haline geldi. Seçim öncesi oluşan bu güzel heyecanların seçime pozitif yansıyacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.