ŞIRNAK`TA RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR

ŞIRNAK`TA RAMAZAN COŞKUSU DEVAM EDİYOR
Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ilki gerçekleştirilen “1.Geleneksel Ramazan Ayı Etkinlikleri” tüm coşkusuyla devam ediyor. İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde,...
Şırnak Belediye Başkanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ilki gerçekleştirilen “1.Geleneksel Ramazan Ayı Etkinlikleri” tüm coşkusuyla devam ediyor.

İtfaiye Müdürlüğü bahçesinde, her akşam iftardan sonra düzenlenen etkinliklerde buluşan binlerce vatandaş, gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlenerek, Ramazanın huzuruna varıyor.

Şırnak Belediyesi’nin 1.Geleneksel Ramazan Ayı Etkinliklerinin 11. gününde, binlerce vatandaş “Grup Cadde 73” konserinde bir araya geldi. İtfaiye Müdürlüğü Bahçesinde düzenlenen konseri, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu ve İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy da vatandaşlarla birlikte takip etti.

 Huzurun ve coşkunun bir arada yaşandığı etkinlikte, binlerce vatandaş, “Grup Cadde 73’ün” sergilediği performansı takip ederek, icra edilen ezgilere eşlik etti. Binlerce vatandaşı bir araya getiren “Grup Cadde 73” konseri, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.