SPOR BAKANI BAK, ŞIRNAK`TA MESİRE ALANINI GEZİP GENÇLERLE HALAY ÇEKTİ

SPOR BAKANI BAK, ŞIRNAK`TA MESİRE ALANINI GEZİP GENÇLERLE HALAY ÇEKTİ
Ak Parti Şırnak Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı için Şırnak’a gelip vatandaşlarla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,Şırnak Belediyesi tarafından yapılan Mesire...
 Ak Parti Şırnak Gençlik Kolları Başkanlığının 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı için Şırnak’a gelip vatandaşlarla bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,Şırnak Belediyesi tarafından yapılan Mesire alanını gezip,vatandaşlarla sohbet etti,gençlerle Kürtçe müzik eşliğinde halay çekti.

         Ak Parti Şırnak Gençlik Kolları Başkanlığının Kapalı Spor Salonunda düzenlediği 5.Olağan Genel Kurul Toplantısında partililerle bir araya gelip,gündeme ve bölgeye ilişkin konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,toplantıdan sonra Şırnak Belediyesi tarafından Uludere yolu üzerinde yapılan ve 5 Milyona(Beş Trilyon) mal olan mesire alanında incelemelerde bulundu.Bakan Bak’a Şırnak Valisi Mehmet Aktaş,Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu,İl Jandarma Komutanı,Emniyet Müdürü ve Kurum Müdürleri de eşlik etti.

ŞIRNAK BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞIYOR

         Mesire alanını gezip Şırnaklı vatandaşlarla bol bol sohbet eden Bakan Bak,minik çocuklarla yakından ilgilendi.Mesire alanındaki bir çok çocuğu kucağına alıp seven Bakan Bak,çocuklara değişik hediyeler verdi.Mesire alanında gitar çalıp şarkı söyleyen gençleri bir müddet izleyip dinleyen Bakan Bak,gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

         Mesire alanının Şırnak’a yeni bir çehre kazandırdığına vurgu yapan Bakan Bak,Terörün Şırnak’tan temizlenmesinin ardından Şırnak’ın yeni bir çehre kazandığını ve büyük bir değişim yaşadığını söyledi.Şırnak’ın daha da değişeceğini ifade eden Bakan Bak,devletimiz terörün yakıp yıktığı yerleri yeniden inşa edip,vatandaşlarımızın daha modern bir hayat sürmesi için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Bizim de buraya gelmemizin amacı buradaki eksikleri yerinde görüp,bu eksiklikleri tamamlamaktır dedi.

BAKAN BAK,ÇOCUKLARLA BASKETBOL OYNADI

         Mesire alanını gezen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,eşofmanını giyip çocuklarla basketbol oynadı.Şırnak İl Başkanı Halil İbrahim’in takımına karşı oynayan Bakan Bak,oynadığı oyunla sporculara taş çıkarttı.Attığı basketlerle taraftarlardan alkış alan Bak,yaklaşık bir saat boyunca çocuklarla basket oynadı.

KÜRTÇE MÜZİK EŞLİĞİNDE HALAY ÇEKTİ

         Çocuklarla Basketbol oynadıktan sonra mesire alanı gezisine kaldığı yerden devam eden Bakan Bak, Kürtçe müzik eşliğinde gençlerle halay çekip oynadı. Halay çeken gençlerden kendisine halay çekmeyi öğretmesini istedi.Bir Müddet gençlerle halay çeken Spor Bakanı,ikram edilen yemeği yedikten sonra Şırnak Valiliğine geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.