BOTAN SPOR İDİL 1937 SPORU DEPLASMANDA 3-0 YENDİ

BOTAN SPOR İDİL 1937 SPORU DEPLASMANDA 3-0 YENDİ
Şırnak 1.amatör Süper liginde oynanan futbol müsabakasında Cizre Botan Spor, deplasmanda İdil 1937 Spor’u deplasmanda 3-0’lık farklı galibiyetle yendi.İdil 1937 Spor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yendi. ...
 Şırnak 1.amatör Süper liginde oynanan futbol müsabakasında Cizre Botan Spor, deplasmanda İdil 1937 Spor’u deplasmanda 3-0’lık farklı galibiyetle yendi.

İdil 1937 Spor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yendi.

                Şırnak 1.Amatör Süper Liginde İdil’de toprak sahada oynanan futbol maçında Cizre Botan Spor, İdil 1937 Spor’u 3-0 gibi farklı bir skorla yendi.

                İdil ilçe Stadyumunda oynanan ve sporseverlerinde ilgi gösterdiği maçta taraftarlar maç öncesi her iki futbolcularını türbine çağırıp alkışladı. Gurubun iki güçlü takımı arasında oynanan futbol maçında ev sahibi İdil 1937 spora karşı daha kontrollü bir maç oynayan Cizre Botan Spor rakip ceza sahası içerisinde geliştirdiği bir çok gol pozisyonuna rağmen istediği golü bulamadı. Bunun üzerine daha da hırslanan Botan Sporlu futbolcular tecrübeli futbolcu Aydın Aydın’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Atılan golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Botan Spor müsabakanın ilk yarısında soyunma odasına 1-0’lık galibiyet ile gitti.

                Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak ve daha kontrollü bir futbol ortaya koyan Botan Spor rakibine sahayı dar etti. İdil sporun gol ataklarına izin vermeyen Botan Spor golcü futbolcu Fırat Şen’in attığı gol ile farkı ikiye çıkardı. Kalesinde gördüğü ikinci golden sonra oyun disiplini bozulan ve oyuna ayak uyduramayan İdil 1937 spor, tecrübeli defans oyuncusu Hüseyin Emlek’in attığı gole engel olmayınca Botan Spor farkı üçe çıkardı. Müsabakanın kalan dakikalarında da başka gol olmayınca Botan Spor Deplasmanda İdil 1937 sporu 3-0 yenerek üç puanı alan takım oldu.

-BAŞKAN MİRHAN, YÜREKLERİNİ ORTAYA KOYAN OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

                Botan Sporlu futbolcuların ortaya koyduğu mücadele ve oynadıkları üstün futbol ve elde edilen farklı galibiyetten sonra Kulüp Başkanı Serhan Mirhan Soyunma odasına gidip,oyuncuları tek tek tebrik etti.

                Kısıtlı imkanlara rağmen elde edilen galibiyet ve başarının tesadüf olmadığını ifade eden Başkan Mirhan,”biz amatör kulüpler çok zor şartlar altında maddi destek almadan futbol oynuyoruz.Bu kısıtlı imkanlara rağmen futbolcularım yüreklerini sahaya koyarak mücadele ettiler.Ortaya koydukları bu azim ve mücadele ile zorlu bir deplasman maçından 3-0’lık farklı bir skorla ayrıldık.Bundan dolayı da başta sahada yürekleri ile oynayan futbolcuları ardından da teknik heyet ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.