Cizre Botanlılar taraftarlar grubunun Kurucu Başkanı görevinden istifa etti

Cizre Botanlılar taraftarlar grubunun Kurucu Başkanı görevinden istifa etti
Cizre’nin ve bölgenin en etkili ve popüler taraftar guruplarından biri olan Cizre Botanlılar taraftarlar grubunda Kurucu Başkan Şükrü Karaberk görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cizre’de 6 yıl önce kurulan ve 6 yıldan bu yana sportif faaliyetlere ve toplumsal olaylara verdikleri destek ve tepki ile adından söz ettiren Cizre Botanlılar taraftarlar grubunda yaşanan istifa hem taraftar gurubuna hem de sporseverlere büyük bir şok yarattı.

6 Yıl boyunca büyük bir özveri ve başarılarla görev yaptığı Cizre Botanlılar taraftarlar grubu başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Başkan Şükrü Karaberk, 6 senedir hem kurucusu hem de başkanı olduğum Cizre Botanlılar taraftarlar gurubundan ayrıldığını ve yerine geçecek olan yeni başkana da başarılar diledi.

images-001.jpeg

Altı yıllık süreç boyunca hem acı hem tatlı çok güzel şeyler yaşadıklarına vurgu yapan Karaberk, bu süreçte Cizre’yi karşılık beklemeden seven ve bu sevgisini vermiş oldukları desteklerle her zaman ve yer yerde hissettiren Cizreli iş adamlarımıza da çok teşekkür ediyorum dedi.

Karaberk,6 senede Cizre'de taraftarın yapıcı ve eleştiri yapabileceğini,Taraftarın sadece trübüncülük değil farkındalıkta yapabileceğini gösterdik. Gerek anneler günü, gerek Babalar günü, Gerek yetim öksüz ve maddi durumu iyi olmayanlara yardım edilebileceğini gösterdik. Bize katılan gençlere Bahis, Uyuşturucu, Stat ve salonda kötü tezahürat yapmamaları için elimizden geldiğince yardım ettik. Bu vesile ile Botanlılar taraftarlar gurubuna gelmiş guruptan belirli sebepten çıkan ve şuan gurupta aktif olan tüm abi ve kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Kaynak:Hureyle Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum