CİZRE DERBİSİNDE GÜLEN TARAF BOTAN SPOR OLDU

CİZRE DERBİSİNDE GÜLEN TARAF BOTAN SPOR OLDU
Şırnak 1.Amatör futbol liginde Cizre Şehir Stadyumunda oynanan Cizre derbisinde Botan Spor Dicle Spor’u 2-0 yendi. Cizre’de oynanan...
 Şırnak 1.Amatör futbol liginde Cizre Şehir Stadyumunda oynanan Cizre derbisinde Botan Spor  Dicle Spor’u 2-0 yendi.

                Cizre’de oynanan amatör lig maçında Botan Spor seyircilerinde yoğun bir ilgi gösterdiği maçta Dicle Spor’u Aydın Aydın’ın attığı iki gol ile 2-0 yenerek gurupta lider Şırnak Şehrinuh sporun ardından ikinci sıraya yükseldi.

                Şırnak 1.Amatör Futbol Liginde Cizre’de Botan Spor ile Dicle Spor futbol takımları karşı karşıya geldi. Seyircilerinde büyük bir ilgi gösterdiği ve güneşli bir havada oynanan futbol  müsabakasında takımlar birbirine üstünlük sağlamak için büyük bir mücadele gösterdi.Renkli görüntü ve büyük bir çekişme içerisinde oynanan maçta Botan Spor kazandığı penaltı atışını Aydın Aydın ile gole dönüştürüp 1-0 öne geçti.Attığı golden sonra rakip yarı alanında daha etkin bir futbol oynayan Botan Spor maçın ilk yarısının bitmesine kısa bir süre kala Aydın Aydın’ın attığı ikinci gol ile farkı ikiye çıkardı.İlk yarısı Botan Spor’un 2-0’lık üstünlüğü ile biten maçın ikinci yarısında da takımlar başka gol bulamayınca maç Botan Spor’un 2-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı.

Maç sonrası kısa bir açıklama yapan Cizre Botan Spor Kulüp Başkanı Serhan Mirhan,”öncelikli olarak futbolcularımı oynadıkları güzel futbol ve aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.Amatör Liglerde mücadele eden takımlar çok zor şartlarda futbol oynuyorlar.Çünkü gerekli desteği göremiyorlar.Destek görmedikleri için de bunu sahaya yansıtamıyorlar.Botan Spor Kulübü olarak Futbol’un yanında voleybol ve hentbol branşlarında hiçbir destek görmeden kendi imkanlarımızla mücadele ediyoruz.Bundan dolayı amatör spor kulüplerinin daha ileriye gitmesi ve genç sporcuları ülke sporuna kazandırmaları için yetkililerden gerekli desteğin verilmesini temenni eder,başta Botan spor olmak üzere Şırnak 1.Amatör Futbol liginde mücadele eden bütün takımlara başarılar dilerim “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.