Cizre Spor: 0 –Anagold24 Erzincan Spor: 0

Cizre Spor: 0 –Anagold24 Erzincan Spor: 0
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Spor sahasında konuk ettiği Anagold24 Erzincan Spor 0-0 berabere kaldı. Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Spor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı...
 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Spor sahasında konuk ettiği Anagold24 Erzincan Spor 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Spor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Anagold24 Erzincan Spor ile berabere kalarak ligin dibine demir attı. Taraftarların da büyük ilgi gördüğü futbol maçında Cizre Spor kazandığı penaltı atışını gole çeviremedi, maç sonunda taraftarlar kendi takımlarını yuhaladı.

Cizre Spor oynadığı son maçlarda ortaya koyduğu kötü futbol nedeni ile gurupta dibe demir atmış durumda. Ligde alt sıralardan kurtulmak için kendi saha ve seyircisi önünde hayati bir maça çıkan Cizre Spor galibiyet için kazandığı mutlak gol şansını kaçırınca yönetim teknik heyet ve taraftarlar büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

         Anagold24 Erzincan Spor maçına mutlak ü puan ve galibiyet için çıkan Cizre Spor futbol takımı konuk takıma karşı güzel bir futbol oynamasına rağmen istediği sonucu alamadı. Anagold24 Erzincan Spor’un 23 dakikasında Ali Öztürk ile geliştirdiği gol pozisyonunda gole engel olmak için kalesini terk eden Nevzat Çizmeci ceza sahası dışında topa elle temas edince maçın orta hakemi genç kaleciyi Kırmızı Kart cezası ile oyundan attı.Nevzat Çizmecinin oyundan atılması ile birlikte karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında 10 kişi ile mücadele edecek olan Cizre Spor’da Ahmet Sarı yerini kaleci Engin Tuna’ya bıraktı.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Cizre Sporun Mazlum Özdil ile geliştirdiği atakta Mazlum Öndil’in ceza sahasında düşürülmesine maçın orta Hakemi Ahmet Turhan Timuroğlu Penaltı kararı verdi.Topun başına geçen tecrübeli futbolcu Mazlum Öndil meşin yuvarlağı kalecinin bulunduğu noktaya atanca top Kaleci Bahadır Kaya’nın ellerinde kaldı.Tecrübeli futbolcu kaçırdığı penaltı sonrası büyük bir üzüntü yaşarken takım arkadaşları genç futbolcuyu teselli etmeye çalıştı.Cizre Spor’un 67 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettiği futbol maçının bitimine dakikalar kala Cizre Spordan Mustafa Coşkun’un ceza sahası içerisinde kaleci ile karşı karşıya kaldığı mutlak gol pozisyonunu Anagold24 Erzincan Spor kalecisi Bahadır Kaya muhteşem bir refleksle kurtardı ve maç golsüz eşitlikle sona erdi.Maç sonunda Cizre Spor taraftarları takım oyuncularını soyunma odasına yuhalayarak gönderdi.

 

 

Stat: Hamit Özalp Şehir Stadyumu

 

Hakemler: Ahmet Turhan Timuroğlu  x, Mehmet Mithat Levent x, Eren Özçelik x

 

CİZRE SPOR: Nevzat Çizmeci (Engin Tuna xx), Emre Yüksektepe xx, Emrah Günaydın xx (Mükail Baydır Dk.78 x) Safa Yıldırım xx, Ömer Yalçın xx Mazlum Öndil x (Yusuf Karçin Dk.55 x), Sayim Çelik xx, Burak Koçer xx,Ahmet Sarı x (Engin Tuna (Dk.23),Emrah Çalışlar xx, Mustafa Coşkun x

 

ANAGOLD24 ERZİNCAN SPOR: Bahadır Kaya xxx,Ufuk Er x,Ali Öztürk x,Sedat Cengiz x (Sadık Arda Yılmaz Türk Dk.74 x),Erdi Kasapoğlu x,Hüseyin Çiray x (Mert Ilıman Dk.88?)Tuncay Kılıç x (Muhammed Enes Yılmaz Dk.66 x)Sefa Küpeli x,Burak Öksüz x,Gökhan Payal x,Serkan Yola x

 

Kırmızı Kart:Nevzat Çizmeci (Cizre Spor)

 

Sarı kartlar: Emre Yüksektepe, Yusuf Karçin, Mükail Baydır, Ahmet Sarı, Ömer Yalçın, Burak Koçer (Cizre Spor)

 

Ufuk Er, Sefa Küpeli, Hüseyin Çiray (Anagold24 Erzincan Spor)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.