CİZRE SPOR 1 –SULTANBEYLİ BELEDİYE SPOR 1

CİZRE SPOR 1 –SULTANBEYLİ BELEDİYE SPOR 1
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre Spor evinde konuk ettiği Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı. Spor Toto 3 ligde Cizre Şehir Stadında gurupta 5 sırada bulunan Sultanbeyli Belediye...
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre Spor evinde konuk ettiği Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.

         Spor Toto 3 ligde Cizre Şehir Stadında gurupta 5 sırada bulunan Sultanbeyli Belediye Spor ile 6 sırada bulunan Cizre Sporun karşı karşıya geldiği futbol maçı 1-1’lik eşitlik ile sona erdi.

TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 22'nci hafta mücadelesinde Cizrespor, evinde Sultanbeyli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Cizrespor'un golünü 61'inci dakikada Hurşut Meriç atarken, Sultanbeyli Belediyespor'un golü dakika 71'de Hakan'dan geldi. Cizrespor puanını 32 yaparken, Sultanbeyli Belediyespor da puanını 33'e yükseltti.Ligin ikinci yarısında oynadığı son beş maçta şuana kadar yenilgi görmeyen Cizre Spor sahasında konuk ettiği gurubun güçlü takımlardan Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kaldı.

         Zorlu maça mutlak üç puan için çıkan Cizre Spor,maça hızlı başlayarak kontrolü eline almaya çalıştı.Konuk takım ceza sahası içerisinde atak üstüne atak geliştiren Cizre Sporlu futbolcular,birçok gol pozisyonu değerlendiremezken, Sultanbeyli Belediye Spor defansıda birçok net gol pozisyonunu engelledi.İlk yarısı normal tempo ile devam eden maçta her iki takım golsüz eşitlik ile soyunma odasına girdi.

         Karşılaşmanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan ev sahibi Cizre Spor, Sultanbeyli Belediye Spor ceza sahası içerisinde atak üstüne atak geliştirdi.Sağlı sollu gelişen atakları Sultanebeyli defansı önledi.Cizre Spor’un 65 dakikasında geliştirdiği atakta topla buluşan Gökhan Ünver,topu üç futbolcunun arasından Hurşit Meriç’e aktardı.Topla birlikte Ceza sahasına girdi. Sultanbeyli Belediye Spor defansının engel olmaya çalıştığı Hurşit Meriç,topu mükemmel bir vuruşla filelerle buluşturup,takımına 1-0 üstünlüğü sağladı.Tecrübeli oyuncu Hurşit Meriç attığı muhteşem golün ardından sevincini takım arkadaşları ve taraftarları ile paylaştı.

         Attığı golden sonra oyunun kontrolünü eline alan Cizre Spor,Vedat Aydın’la kazandığı net gol pozisyonunda kaleci Hasan Kaya,mükemmel bir refleksle topu kurtardı.Cizre Sporun birçok gol pozisyonu kaçırırken,konuk takım Sultanbeyli Belediye Spor 75.dakikada bulduğu gol pozisyonunda Hakan Akman topu filelerle buluşturup takımına beraberliği getiren golü attı.Atılan gollerden sonra her iki takımın karşılıklı atakları ile devam eden maçta başka gol olmayınca maç 1-1’lik eşitlik ile sonuçlandı.

Stat: Cizre Şehir Stadı

Hakemler: Emre Altun (xx),Muhammet Oğuzhan Öztaş(xx),Mesut Hakalmaz(xx)

Cizrespor: Burak Kapan (xx),Önder (xx) ,Evren (xx) ,Gökhan (xx) ,Şamil (xx),Huşit Meriç(xxx),Muhammet (xx),Erhan (xx),Hakan (xx) (Mazlum Dk.78),Emrah Çalışlar (xx),Vedat (xx)(Yunus Dk.66 (x))

Sultanbeyli Belediye Spor :Hasan Kaya (xx),Hakan Akbaş (xx),Dursun (xx),Anıl (xx)(Güven Dk.89),Hakan Akman (xx),Fatih (xx),Gökhan Cingirt (xx),Safa Ali (xx),Semih (xx) (Serkan Dk.65 (x)),Ufuk (xx) (Hasan Üstbücü Dk.80)

Sarı Kartlar: Erhan,Hakan,Önder  (Cizrespor), Semih,Hakan Akmaz (Sultanbeyli Belediye Spor)

Goller:Hurşit Meriç Dk.65 (Cizre Spor) Hakan Akmaz Dk.75 (Sultanbeyli Belediye Spor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.