Cizre Spor, 1461 Trabzon Spor öncesi moral gecesinde bir araya geldi

Cizre Spor, 1461 Trabzon Spor öncesi moral gecesinde bir araya geldi
TFF.3. Lig 3. Grup'ta yer alan Cizre spor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, 1461 Trabzon Spor maçı öncesi moral gecesinde bir araya geldi. Cizre Sporlu Futbolcular canlı müzik eşliğinde halay...
 

TFF.3. Lig 3. Grup’ta yer alan Cizre spor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, 1461 Trabzon Spor maçı öncesi moral gecesinde bir araya geldi. Cizre Sporlu Futbolcular canlı müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Cizre spor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacakları 1461 Trabzon Spor karşılaşması öncesinde teknik heyet ve futbolcular Moral Gecesinde bir araya geldi. Özel bir Cafede düzenlenen moral gecesine Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç, Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, Teknik Direktör Yusuf Tokuş, Sportif Direktör Tuncay Kutin, Yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve taraftar grubu başkanları katıldı.

            Cizre Spor Kulüp Başkanlığı tarafından organize edilen Moral gecesinde futbolcuların moralinin yüksek olması gözlerden kaçmadı. 1461 Trabzon Spor maçı öncesinde neşeli bir ortamda bir araya gelen ve sohbet eden futbolcular karşılaşma öncesinde canlı müzik eşiğinde halay çekip oynayarak stres attı.

Cizre spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, 17 Şubat 2019 tarihinde deplasmanda oynadığımız Serik maçı sonrası yaşanan olaylar hem teknik heyet hem de yönetim kurulumuza büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Yönetim kurulu olarak hem Serik maçı sonrası yaşanan üzücü olayları unutturmak hem de bu hafta sonu oynayacağımız 1461 Trabzon Spor Maçı öncesinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına teknik heyet ve futbolcularımıza yönelik bir moral gecesi düzenledik.”dedi.

Sefinç,” Her şey Cizre spor için. Zorlu bir gurupta ve zorlu bir süreçten geçtiğimizi biliyoruz. Ama bizim de güçlü bir takımımız olduğu aşikar. Ateşli taraftarlarımız da var. Bu teknik heyet, futbolcu ve centilmen taraftarlarımızla hedefe yürüyeceğinden kimsenin kuşkusu olmasın."diye konuştu.

Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş ise,Serik Belediye Spor maçı sonrası yaşadığımız olaylar nedeni ile takım olarak olumsuz bir hava içindeydik.Ancak kulüp başkanımızın düzenlediği bu gece sayesinde hem neşemiz yerine geldi hem de 1461 Trabzon Spor Maçı öncesi futbolcularımız iyi bir moral kazandı.Bu anlamda bu gecenin düzenlenmesinde emeği olan başta Kulüp Başkanımız Maruf Sefinç olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerine teşekkür eder,futbolculara da 1461 Trabzon Spor maçında üstün başarılar dilerim.”dedi.

Cizre Spor Kulüp Başkanlığı tarafından düzenlenen Moral gecesinde futbolcular geç saatlere kadar canlı müzik ve yöresel şarkılar eşliğinde hem halay çekip oynadı hem de oynadıkları oyunlarla stres attı.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.