CİZRE SPOR BEŞ OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

CİZRE SPOR BEŞ OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI
Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Spor ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlardan sonra 5 futbolcu ile yollarını ayırdı. ...
 Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Spor ligin ilk yarısında alınan kötü sonuçlardan sonra 5 futbolcu ile yollarını ayırdı.

                Spor Toto 3.Ligde mücadele eden Cizre Spor 5 futbolcu ile yollarını ayırdı. Sezon başında kurduğu tecrübeli kadro ile adından söz ettirip rakip takımlara da gözdağı veren Cizre Spor’da ligin ilk yarısında hesaplar birbirini tutmayınca kötü sonuçlarda peş peşe geldi. İç sahada seyirci desteği ile maçlarını kazanan Ejderler, deplasman maçlarında ise büyük puan kayıpları yaşadı. Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden Cizre Spor ligin ilk yarısındaki son maçı kazanmasına rağmen ilk yarıyı orta sıralarda tamamladı

                Tecrübeli teknik adam Fethi Çokkeser’in takımın başına getirilmesi ile birlikte devre arası kampına giden Cizre Spor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda sezon başında transfer edilen Samet Yenice, Serkan, Volkan Zeman, Hakan Sayar, Umut Utku Tekoğlu ile yollarını ayırdı.Cizre Spor Kulüp 2.Başkanı Maruf Sefinç takımdan ilişikleri kesilen beş futbolcuya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edip,gidecekleri yeni takımlarda da başarılar diledi.

                Cizre Spor futbol Kulübü yollarını ayırdığı beş futbolcunun yerine yeni futbolcuların transfer edildiğini ve bu transferlerin kısa sürede kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.