Cizre Spor Buca Deplasmanına Mutlak Üç Puan İçin Gitti

Cizre Spor Buca Deplasmanına Mutlak Üç Puan İçin Gitti
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Spor İzmir'de oynanacak olan Buca Spor Maçına üç puan Parolası ile sahaya çıkacak. Ligin ikincisi yarısına iki galibiyetle başlayan Cizre Spor Buca Sporu da yenerek...
 

Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Spor İzmir’de oynanacak olan Buca Spor Maçına üç puan Parolası ile sahaya çıkacak. Ligin ikincisi yarısına iki galibiyetle başlayan Cizre Spor Buca Sporu da yenerek alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

 

            Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor ligin ikinci yarısında oynadığı iki maçı da kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Adliye Sporu konuk eden Cizre Spor, hem oynadığı futbolla hem de almış olduğu üç puan ile taraftarlarına ileri ki maçlar için büyük umut aşıladı.

         Ligin ikinci yarısında yapmış olduğu flaş transferlerle gurupta adından söz ettiren Cizre Spor’da yeni transferler oynanan ilk maçta takıma büyük bir katkı yaparak takımlarının almış oldukları galibiyette büyük bir pay sahibi oldular. Deplasmanda Payas Sporu yenip Sahasında da Ankara Adliye Sporu yenen Yusuf Tokuş’un talebeleri kazandıkları altı puan ile keyifleri yerine geldi.

         Elde edilen galibiyet sonrası Buca Spor maçı için Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde çalışma yapan sporcuların neşeli ve istekli olması hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi. Cizre’deki çalışmalarını tamamlayan Cizre Spor Futbol Kafilesi Buca Sporla oynayacakları maç için İzmir’e hareket etti.

         Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş,”Buca Spor maçından üç puan ile dönmek için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Takım olarak bu maça çok iyi hazırlandık ve rakibimizin oynayacağı oyunu analiz yaparak sahaya çıkacağız.Ligin ikinci yarısında yapmış olduğumuz çıkışı Buca Sporu yenerek devam ettirmek istiyoruz.Bu anlamda da takımıma sonsuz bir şekilde güveniyorum.”dedi.

         İzmir’de Cumartesi Günü Yeni Buca Spor Stadyumunda oynanacak olan Cizre Spor Buca Spor Maçını R.Alkım Aksoy, Salim Şanlıer ve Muratcan Ilgaz hakem üçlüsü yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.