CİZRE SPOR ÇORUM`DAN ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

CİZRE SPOR ÇORUM`DAN ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYOR
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta bu hafta sonu deplasmanda Çorum Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek olan Cizre Spor,maçtan üç puanla dönmek istiyor.Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta oynanan son beş maçtan 1 Beraberlik,2 yenilgi ve 2 maçtan...
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta bu hafta sonu deplasmanda Çorum Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek olan Cizre Spor,maçtan üç puanla dönmek istiyor.

Spor Toto 3 Lig 3.Gurupta oynanan son beş maçtan 1 Beraberlik,2 yenilgi ve 2 maçtan galip gelip 42 Puanla gurupta 8 sırada bulunan Cizre Spor.Son Beş Maçta 3 Beraberlik ve iki yenilgi alarak 42 Puanla gurupta 7 sırada bulunan Çorum Belediye Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.Çorum’da Dr.Turhan Kılıççıoğlu stadyumunda ev sahibi Çorum Belediye Spor’un cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak olan futbol müsabakasını Önder Turgay Demirdak,Faik Polat,Arda Darcan ve Barış Asım Ünal hakem dörtlüsü yönetecek.

Çorum Belediye Spor Maçı hazırlıklarını tamamladıktan sonra müsabaka için Çoruma giden Cizre Spor Futbol Kafilesinde moraller yüksek olurken,teknik heyet ve yönetim maçtan üç puan alarak ilçeye dönmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.