CİZRE SPOR KAÇAN İKİ PUANA ÜZÜLÜYOR

CİZRE SPOR KAÇAN İKİ PUANA ÜZÜLÜYOR
TFF Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Pazar günü Cizre Şehir Stadyumunda oynanan futbol maçında Cizre Spor,konuk ettiği Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kalarak bir puanla maçtan ayrıldı.Cizre Spor teknik heyet,yönetim ve taraftarlar...
 TFF Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Pazar günü Cizre Şehir Stadyumunda oynanan futbol maçında Cizre Spor,konuk ettiği Sultanbeyli Belediye Spor ile 1-1 berabere kalarak bir puanla maçtan ayrıldı.Cizre Spor teknik heyet,yönetim ve taraftarlar kendi sahalarında kaybettikleri iki puana üzüldü.

         Gurupta üst sıralara yükselmek için büyük bir futbol mücadelesi veren Cizre Spor, bir puanla önünde bulunan Sultanbeyli Belediye Spor ile kendi sahasında oynadığı maçta konuk takımla berabere kalınca bir basamak daha geriye düşerek gurupta yedinci sıraya geriledi.

         Guruptaki iki güçlü takımın karşı karşıya geldiği futbol müsabakası renkli görüntülere sahne olurken, hafta içi olmasına rağmen taraftarlar maça yoğun bir ilgi gösterdi. Taraftarların yoğun sevgi gösterisi ve desteği ile sahaya çıkan Cizre Spor ilk yarıda tutuk bir futbol oynarken ikinci yarıda ise muhteşem bir futbol ortaya koydu.

         İki güçlü takımın galibiyet için mücadele ettiği futbol maçında Cizre Spor 65. dakikada tecrübeli oyuncu Hurşit Meriç’in attığı muhteşem gol ile 1-0 öne geçti.Atılan golden sonra bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Cizre Spor,maçın 75.dakikasında Hakan Akman’ın golüne engel olamadı ve maç 1-1 oldu.Yenilen golün ardından oyundan kopan Cizre Sporlu futbolcular maçta başka gol bulamayınca maç 1-1 eşitlikle sona erip,her iki takım maçtan birer puan alarak ayrıldı.Teknik Heyet,Yönetim ve taraftarlar ise kaçan iki puana üzüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.