CİZRE SPOR KIZILCABÖLÜK SPORU AFFETMEDİ

CİZRE SPOR KIZILCABÖLÜK SPORU AFFETMEDİ
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre Spor evinde konuk ettiği ve deplasmanda şuana kadar yenilgi almayan gurubun güçlü takımlarından Kızılcabölük sporu Gökhan Ünver ve Hurşit Meriç’in attığı gollerle 2-0 yendi. ...
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre Spor evinde konuk ettiği ve deplasmanda şuana kadar yenilgi almayan gurubun güçlü takımlarından Kızılcabölük sporu Gökhan Ünver ve Hurşit Meriç’in attığı gollerle 2-0 yendi.

                Spor Toto 3 ligde bu sezon Şampiyonluk Mücadelesi ile başlayan Cizre Spor yeni teknik direktör Fethi Çokkeser ile çıktığı ilk maçında gurubun güçlü ve deplasmanda şuana yenilgi yüzü görmeyen Kızılcabölük Spor’u 2-0 yenerek rakip takıma deplasmanda ilk yenilgisini yaşattı.

                Taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği futbol müsabakasında seyircilerin desteğini de arkasına alarak sahaya çıkan Cizre Spor konuk takım Kızılcabölük spora oyun kurdurmadı. Maça çok hızlı bir şekilde başlayan Cizre Spor maçın 5 dakikasında rakip ceza sahası içerisinde geliştirdiği gol pozisyonunda tecrübeli futbolcu Gökhan Ünver’in attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti. Tecrübeli oyuncu gol sevinci saha kenarındaki takım arkadaşları ve taraftarları ile paylaştı.

                Cizre Sporun attığı golden sonra oyun disiplini dağılan Kızılcabölük’te kaleci Ercan,Cizre Spor’un birçok net gol pozisyonuna izin vermeyerek kalesini ikinci gole kapattı.Cizre Spor maçın ilk yarısında başka gol atamayınca soyunma odasına 1-0’lık galibiyetin verdiği rahatlıkla girdi.

                Karşılaşmanın ikinci yarısına hırslı başlayan konuk takım Kızılcabölük Spor, Cizre Spor ceza sahası içerisinde geliştirdikleri gol pozisyonunda kaleci Burak Kalesini gole kapatıp, rakip takıma gol fırsatı vermedi. Her iki takımın karşılıklı gol pozisyonları ile devam eden müsabakada Hakem Mustafa Hakan Belder, Cizre Spor’dan Vedat Aydın, İsmail Baydil, Şamil Ünal, Hurşit Meriç ve Mustafa Coşkun’u sarı kartla cezalandırdı.

                Maçın bitimine kısa bir süre kalan her iki takım oyuncuları ve taraftarlarında gergin anlar yaşadığı dakikalar da Cizre Spor Kalecisi Burak Kapan kalesinde adeta devleşti.Kızılcabölük Sporun geliştirdiği birçok net gol pozisyonunu kurtarıp gole engel olan tecrübeli eldiven taraftarlardan da büyük bir alkış aldı.Maçın bitimine dakikalar kala Cizre Spor’un Galibiyet,Kızılcabölük’ün beraberlik için oyun temposunu yükselttiği maçta sahneye çıkan tecrübeli futbolcu Hurşit Meriç,90+2’de attığı muhteşem gol ile takımını 2-0 üstünlüğe çıkaran gole imza attı ve maç Cizre Spor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

                Zorlu bir maçtan galibiyetle ayrılan Cizre Sporlu futbolcular elde ettikleri galibiyetten sonra kendilerini türbinlere çağırıp sevgi gösterisinde bulunan taraftarlarına koşarak galibiyet sevincini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.