CİZRE SPOR LİDER UTAŞ UŞAK SPORU GEÇEMEDİ

CİZRE SPOR LİDER UTAŞ UŞAK SPORU GEÇEMEDİ
Spor Toto 3.Lig 3.gurupta Uşak’ta oynanan futbol maçında Cizre Spor Lider Utaş Uşak Spor’a 1-0 yenildi. Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.gurupta Uşak 1 Eylül Stadyumunda...
 Spor Toto 3.Lig 3.gurupta Uşak’ta oynanan futbol maçında Cizre Spor Lider Utaş Uşak Spor’a 1-0 yenildi.

         Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.gurupta Uşak 1 Eylül Stadyumunda oynanan futbol müsabakasında Cizre Spor gurup lideri Utaş Uşak Spora 1-0 yenildi.

         Ligin ikinci yarısına muhteşem bir başlangıç yaparak 5 maçta yenilgi almayan Cizre Spor, galibiyet için çıktığı Uşak Spor maçından 1-0 yenik ayrıldı.Teknik direktör Fethi Çokkeser’in takımın başına getirilmesinin ardından farklı bir havaya giren Cizre Sporlu futbolcular bunu sahada oynanan futbola da yansıtınca futbol maçları renkli görüntülere sahne oldu.

         Utaş Uşak Spor maçına mutlak puan ve puanlar için çıktıklarını ancak ilk yarıda yenilen golle müsabakadan 1-0’lık yenilgi ile ayrıldıklarını belirten Cizre Spor Basın Sözcüsü Erkan Özkalay,”Utaş Uşak maçı bizim için hayati bir maçtı.Bu maçtan alacağımız bir galibiyet bizim için altı puan değerindeydi.Takım o bilinçle sahaya çıkıp oynadı.Ancak 37.dakikada Tayfur Emre Yılmaz’ın attığı gole engel olamadık ve karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’lık yenilgi ile kapattık “dedi.

         Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi takıma karşı üstün bir mücadele ile mücadele ettiklerini ifade eden Özkalay,”futbolcular ikinci yarıda yüreklerini ortaya koyarak oynadı. Ancak ev sahibi takım futbolcularımızın geliştirdiği gol ataklarına geçit vermedi. Takım olarak çok iyi oynadık ancak puan ve puanları getirecek golü atamayınca maçı kaybettik. Bu anlamda Utaş Uşak Spor müsabakasında göstermiş oldukları üstün mücadele ve oynadıkları güzel futboldan dolayı Cizre Spor teknik heyet ve futbolcularını tebrik ederim” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.