Cizre Spor Puan Kaybetmeye Devam Ediyor

Cizre Spor Puan Kaybetmeye Devam Ediyor
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta mücadele eden Cizre Spor, Kendi saha ve seyircisi önünde Mutlak üç puan için çıktığı maçta Kocaeli Spor ile golsüz berabere kalarak puan kaybetmeye devam...
 

Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta mücadele eden Cizre Spor, Kendi saha ve seyircisi önünde Mutlak üç puan için çıktığı maçta Kocaeli Spor ile golsüz berabere kalarak puan kaybetmeye devam etti.

         Spor Toto 3 Ligde mücade eden Cizre Spor sahasında oynadığı Kocaeli Spor maçında da puan kaybetmeye devam etti.

         Kocaeli Spor Müsabakasına çok sıkı bir hazırlığın ardından seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği futbol maçı için sahaya çıkan Cizre Spor,Kocaeli Spor karşısında vasat bir oyun sergileyince müsabaka golsüz eşitlik ile sona erdi.

         Karşılaşma öncesi taraftarlar oyuncuları tek tek türbinlere çağırıp sevgi gösterisinde bulundu.Cizre Sporun guruptaki konumuna büyük bir etki yaratacak olan bu maç için Cizre Spor taraftarları sosyal medya üzerinden birbirleri ile iletişime geçip maç günü türbinlerdeki yerlerini alarak takımlarına destek verdiler.

         Yaklaşık beş bin kişinin izlediği futbol maçı için sahaya çıkan Cizre Spor karşılaşmanın ilk yarısında oynadığı futbol ile seyircilere saç baş yoldurdu.Konuk takım karşsında vasat bir oyun çıkaran Cizre Spor taraftarların beklediği golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona erdi.

         Maçın ikinci yarısına Mazlum Öndil-Tekin Adar,Yusuf Erçin-Mustafa Coşkun ve Emrah Çalışlar-Emin Ençkü değişiklikleri ile başlayan Cizre Spor,konuk takım Kocaeli Spor ceza sahasında bulduğu bir çok net gol pozisyonundan da yararlanamadı.Her iki takımın galibiyet için mücadele ettiği müsabakada gol çıkmayınca maç golsüz eşitlik ile sona erdi.

Bu sonuçlarla birlikte Cizre Spor Kendi saha ve seyircisi oynadığı toplam 6 maçta 8 puan alıp 10 puan kaybederken,deplasmanda ise 4 puan alıp 11 puan kaybetti.Cizre Spor iç ve dış sahada oynadığı 11 maçta 21 puan kaybederken 12 puanda kazandı.Cizre spor oynadığı 11 maçta 12 puan ile gurupta 14 sırada yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.