CİZRE SPOR SULTANBEYLİ BELEDİYE SPORU KONUK EDİYOR

CİZRE SPOR SULTANBEYLİ BELEDİYE SPORU KONUK EDİYOR
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta bugün Şehir Stadyumunda onanacak Futbol Müsabasında Cizre Spor ,Sultanbeyli Belediye Sporu konuk ediyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı dört maçta yenilgi...
 Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta bugün Şehir Stadyumunda onanacak Futbol Müsabasında Cizre Spor ,Sultanbeyli Belediye Sporu konuk ediyor.

         Ligin ikinci yarısında oynadığı dört maçta yenilgi yüzü görmeyen Cizre Spor,bugün sahasında konuk edeceği Sultanbeyli Belediye Sporu yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

         Deplasmanda oynadığı son maçta Ankara Adliye Spor ile 0-0 berabere kalarak zorlu maçtan bir puan çıkarmayı başaran Cizre Spor Futbol Takımı,kendi saha ve seyircisi önünde bugün oynayacağı Sultanbeyli Belediye Spor maçını da kazanarak üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor.Tecrübeli teknik adam Fethi Çokkeser’in takımın başına getirilmesinin ardından maçlara daha disiplinli ve daha moralli çıkmaya başlayan Cizre Sporlu futbolculara en büyük desteği de takımın taraftarları veriyor.Kar Kış Yağmur demeden takımlarını destekleyen Cizreli futbolseverler bugünkü maçtan da galibiyet bekliyor:

         Cizre Şehir Stadında saat 12:00’de oynanacak olan Cizre Spor ,Sultanbeyli Belediye Spor maçını Emre Altun,Mehmet Oğuzhan Öztaş ve Mesut Hakalmaz üçlüsü yönetecek.Gurupta 32 puanla 5. sırada bulunan Sultanbeyli Belediye Spor ile 31 puan ile 6.sırada bulunan ev sahibi Cizre Spor futbol takımlarının karşı karşıya geleceği maçın çekişmeli geçeceği bekleniyor.Her iki takımın mutlak galibiyet için çıkacağı futbol müsabakasında hangi takımın kazanacağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.