CİZRE SPOR, TEKİRDAĞ SPOR ENGELİNİ ÜÇ GOLLE GEÇTİ

CİZRE SPOR, TEKİRDAĞ SPOR ENGELİNİ ÜÇ GOLLE GEÇTİ
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre spor ile Tekirdağ spor arasında, Cizre spor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada ev sahibi takım rakibini 3-0 mağlup etti. ...
 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre spor ile Tekirdağ spor arasında, Cizre spor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada ev sahibi takım rakibini 3-0 mağlup etti. 

         Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta Cizre spor ile Tekirdağ spor arasında, Cizre spor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada ev sahibi Cizre Spor,konuk takım Tekirdağ Sporu karşılaşmanın ilk yarısında Evren,Erhan Eren ve Gökhan’ın attığı gollerle 3-0 yendi.

Spor Toto 3.Lig.3gurupta mücadele eden Cizre Spor sahasında gurubun son sıralarında yer alan Tekirdağ Sporu konuk etti.İlçe Şehir Stadyumunda saat 13:00’te oynanan maçı Mehmet Semih Güçlü,Osman Kozan ve Ahmet Deveci üçlüsü yönetti.Konuk takım Tekirdağ sporun başladığı maça ev sahibi Cizre Sporda çok baskılı bir şekilde başladı.Cizre Sporun hızlı ve baskılı başladığı maçta Cizre Sporun sağ taraftan geliştirdiği gol atağında ceza sahası içerisine ortalanan topa mükemmel bir kafa vuruşu yapan Evren topu filelerle buluşturup takımına 1-0’lık üstünlüğe taşıyan golü attı.

Attığı golden sonra Tekirdağ yarı alanında ve saha genelinde oyunun kontrolünü eline alan Cizre Spor,Tekirdağ ceza sahası içerisinde 32.dakikada serbest vuruş kazandı.Serbest Vuruşta Topun başına geçen tecrübeli futbolcu Erhan Eren,topu mükemmel bir şekilde kaleye atarak takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.Cizre Spor’un attığı iki golden sonra oyun disiplini dağılan konuk Takım Tekirdağ spor,yedi golün etkisinden daha çıkamadan Cizre Spor’dan Gökhan Ünver üçüncü golü attı.İlk yarıda başka gol olmayınca Cizre Spor soyunma odasına 3-0’lık galibiyetle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da baskıcı bir oyun tarzı ile başlayan Cizre Spor,bu baskıcı futbolun yerine maçın ilerleyen dakikalarında daha pasif bir oyuna bıraktı.Konuk takımın neredeyse hiç oyun kuramadığı maçta Cizre Spor başka gol atamayınca maç ev sahibi Cizre Spor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Cizre Sporun cezası nedeni ile seyircisiz oynanan maçı türbinlerin yerine evlerin damlarında izleyip takımlarına destek veren Cizre sporlu taraftarlar,kazanılan galibiyetten sonra takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.Cizre Sporlu futbolcularda bu sevgi gösterisine karşılık,yine sevgi gösterisi ile karşılık verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.